HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru azi, 29 martie

529

Berbec

Nu vă risipiți energia, mai bine concentrați-vă toate eforturile asupra unor obiective precise. Încercați să fiți mai atenți la tot ce vi se întâmplă. Vi se vor ivi câteva oportunități pentru a vă îmbunătăți situația materială prin încheierea unor tranzacții fructuoase.

Taur

S-ar putea să trăiți o zi plină de pasiune și afectivitate, de dorințe, aspirații și, de asemenea, s-ar putea să simțiți nevoia de exaltare a sentimentului de a vă bucura. Alegeți-vă prietenii cu mai multă atenție și aveți încredere în persoanele care într-adevăr merită acest lucru.

Gemeni

Este de așteptat ca acum să obțineți numeroase rezultate surprinzătoare la locul de muncă. La sfârșitul zilei vă veți simți puțin obosiți, dar împăcați că ați dus totul la bun sfârșit.

Rac

Veți avea o stare de pesimism exagerat, precum și tendința de a vedea tot felul de probleme acolo unde, de fapt, ele nu există. Anumite discuții în contradictoriu pe diverse teme riscă să vă tulbure viața de familie.

Leu

O bună parte din energia dvs. va fi canalizată spre activități sociale. Ziua se arată favorabilă în cazul în care doriți să încercați o reconciliere. Farmecul personal vă va fi de un real folos.

Fecioară

Familia dorește să-și impună punctul de vedere într-o problemă gospodărească. Nu reacționați, căci ați putea da naștere unor discuții aprinse, neplăcute pentru toată lumea!

Balanță

Dați dovadă de un plus de energie creatoare, pe care ați putea-o folosi atât în rezolvarea problemelor de la serviciu, cât și pentru aranjarea căminului.

Scorpion

Proiectele pentru timpul liber ar putea fi puse în practică mai devreme decât v-ați putea aștepta. Nu este momentul însă să luați decizii în chestiuni importante. Atenție la relațiile cu șefii dvs.

Săgetător

Sunt favorizate legalizările de acte sau de relații. Cineva încearcă să vă influențeze deciziile, dar încăpățânați cum sunteți, nu are nicio șansă. Câteva mici schimbări în plan sentimental vor fi deosebit de binevenite pentru psihicul dvs.

Capricorn

Astăzi dați dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obișnuit. Sunteți impresionați de tot ce se întâmplă în jur și poate de aceea, ceva mai irascibili decât de obicei. Cheltuielile pentru îmbunătățirea confortului în apartament se vor dovedi inspirate.

Vărsător

Aveți parte de o zi plină, în care veți fi în priză de dimineața până seara. Chestiunile materiale vă interesează în mod special. Relația de suflet evoluează bine, neînțelegerile trecute putând fi complet ameliorate.

Pești

La serviciu aveți în continuare prea mult de lucru, dar reușiți să faceți față cu succes la toate sarcinile care vi se repartizează. Aprecierile vor veni nu atât din partea șefilor, cât din partea colegilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here