HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru azi, 2 aprilie

68

Berbec

Veți avea parte de bucurii în dragoste, dar asta numai dacă depuneți un efort și vă mai domoliți puțin caracterul. Veți avea idei originale care vă vor ajuta să faceți progrese în relațiile cu prietenii, care vă vor admira spiritul de inițiativă.

Taur

Moralul dvs. va fi foarte scăzut în acest început de săptămână și nu veți fi cruțați nici de anumite probleme de sănătate, cum sunt migrenele, amețelile sau insomniile. Poate o mică excursie vă va remonta din toate punctele de vedere. Încercați!

Gemeni

Influențele din această sunt favorabile pentru a vă bucura de viață și pentru a fi euforici. Relația dvs. de dragoste va prinde forțe nebănuite. Veți fi foarte eficienți și în ceea ce privește treburile casnice.

Rac

Relația dvs. de dragoste se dovedește a fi prosperă, dar nu vă culcați pe o ureche, ci aveți grijă de ea. Veți fi în mod excepțional mai cu capul pe umeri, renunțând la reticența dvs. obișnuită.

Leu

Faceți un bilanț al situației dvs. materiale și vă veți da seama că nu ați fost suficient de atenți și nici rezonabili în ceea ce privește cheltuielile din ultima vreme. În familie, veți avea toate șansele să primiți ceea ce vă doriți, dar va trebui să adoptați o atitudine mai puțin autoritară.

Fecioară

Feriți-vă de orice fel de alimente toxice care vă pot agrava starea nervoasă. În plus, evitați să intrați în conflict cu rudele, chiar dacă au alte opinii decât cele pe care le agreați.

Balanță

În acest început de săptămână veți avea multe idei noi și ar fi bine să le puneți și în practică. Evitați orice discuție violentă cu părinții. Veți avea numai de pierdut!

Scorpion

Se pare că aveți parte de o perioadă în care veți fi plini de dinamism și vă va face plăcere să vi-l consumați frecventând anumite cercuri care până acum nu v-au interesat, iar acest lucru va fi în beneficiul dvs., pentru că vă veți lărgi orizonturile.

Săgetător

Este o perioadă favorabilă pentru a lua decizii în cămin. Nu ezitați foarte mult, pur și simplu acționați!

Capricorn

Influențele de astăzi vă sprijină gustul pentru creație și vă puteți afirma originalitatea fără niciun fel de opreliști. Problemele dvs. inflamatorii se reduc considerabil, astfel că vă veți redobândi starea de sănătate.

Vărsător

Climatul astral din această perioadă este favorabil infidelităților conjugale și veți fi atrași spre o aventură extraconjugală. Intuiția dvs. va fi excelentă și vă va ajuta să înțelegeți mobilul respectivelor impulsuri.

Pești

Viața dvs. sentimentală va fi destul de tensionată, dar nu despărțirea este soluția. Pe plan material, perspectivele par încurajatoare. Nu sunt probleme mari de sănătate, dar este nevoie să vă abțineți de la consumul băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here