HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 30 mai

63

Berbec

Aveți chef să vă distrați, așa încât s-ar putea ca încă de la primele ore ale dimineții să planificați o petrecere sau o ieșire în club pentru această seară. Asumați-vă însă și responsabilitățile profesionale.

Taur

După ziua de azi, care se anunță a fi foarte stresantă și solicitantă la serviciu, vă veți regăsi susținerea și sprijinul sufletesc alături de cei dragi, de familie și de persoana iubită. Fiți atenți cu cheltuielile!

Gemeni

Cei din jur dau dovadă de un egoism total și nu se gândesc decât la afacerile lor,  având pretenția ca dvs. să le săriți în ajutor. Dacă nu vă place să interpretați acest rol, poate ar fi mai bine să vă retrageți și să nu mai întindeți mâna celor care nu merită acest lucru.

Rac

Veți comunica foarte bine mai ales cu rudele de gen masculin din familia dvs. Puteți primi sfaturi pertinente de la acestea, care vă vor fi deosebit de utile la locul de muncă.

Leu

Vă aflați într-o relație care vă sufocă din ce în ce mai mult. Partenerul dvs. este excesiv de posesiv și gelos, așa încât, oricât de mult ați încerca să nu-i mai dați motive pentru o nouă ceartă, el va face din țânțar armăsar.

Fecioară

Prietenii vă vor sprijini într-o serie de demersuri privind viața dvs. profesională. Cu toate acestea, oboseala își va spune cuvântul și la sfârșitul zilei veți fi plictisiți, irascibili și fără energie.

Balanță

S-au pus multe lucruri neadevărate pe seama dvs., de către unele persoane rău-voitoare, însă astăzi v-a ajuns la urechi acest lucru și vă deranjează profund. Nu aveți cum să schimbați această situație, însă puteți să demonstrați că sunteți o persoană de încredere.

Scorpion

Ascultați-vă intuiția, pentru că vă va arăta cea mai rapidă cale de rezolvare a unor litigii la locul de muncă.  Aveți idei bune și ați face bine să le puneți în practică cât mai repede.

Săgetător

Vreți să fiți lăsați în pace să vă terminați o lucrare sau un proiect la care lucrați de ceva timp, însă se pare că șefii dvs. au alte gânduri. Veți avea de recuperat unele ore de muncă sau va mai trebui să rămâneți peste program.

Capricorn

Astăzi este o zi intensă, în care sentimentele vor oscila cu viteză de la bucurie până la tristețe, de la efuziuni sentimentale la discreție maximă. S-ar putea că unii prieteni să se afle la strâmtoare și să vă solicite ajutorul.

Vărsător

În familie, sunt unele tensiuni nedorite. Sunteți solicitați pe post de mediatori. Dacă însă veți interveni în certurile celorlalți, nu veți face decât să culegeți cioburile presărare pe câmpul de bătălie.

Pești

Familia și cei din anturaj vor deschide astăzi un subiect mai puțin plăcut. S-ar putea să fiți puși în postura neplăcută de a vă justifica în legătură cu anumite fapte care vă aparțin, ceea ce vă va irita peste măsură. Fiți calmi și lucrurile se vor liniști mai repede decât ați crede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here