HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 3 iunie

58

Berbec
O să vă alăturați unui grup să plecați într-o excursie, să vă distrați, să dați uitării tot stresul acumulat, că ajungeți la capătul puterii, dac-o tineți tot așa.

Taur
E rost să plecați spre alte zări mai ozonate, mai pitorești, să schimbați peisajul, poate mai mult de dragul copiilor, care au nevoie de spațiu de mișcare.

Gemeni
Se precipită niște evenimente și o să trebuiască să dați zor să rezolvați mai multe lucruri, înainte de data stabilită, pentru că altfel vi se injumătățește câștigul.

Rac
Încă mai aveți un pic de timp să vă gândiți dacă veți accepta o nouă slujbă, chiar și în regim de colaborare sau sezonieră, ca să luați niște bani în plus.

Leu
Invitație la un eveniment care să ocazioneze revederea unor persoane importante de la care puteți primi o sponsorizare, un contract de muncă, poate.

Fecioară
O să vă contacteze cineva care nu vrea să rateze ocazia să colaborați la un proiect- trebuie doar să vă puneți de acord în privința condițiilor.

Balanță
Vă pot intra niște bani în cont, semn că demersurile, insistențele voastre au dat roade, așa încât se rezolvă o chestiune ardentă. Acum aveți bani.

Scorpion
O să vă puneți de acord în privința destinației de călătorie, spre mare, munte, pe undeva, poate mai aproape de casă, partenerul de viață o să zică și el ca voi.

Săgetător
Vă descurcați cu toate problemele gospodărești, o să faceți aprovizionarea, vă pregătiți și de musafirii de mâine sau veți lua masa la pădure, la un picnic.

Capricorn
Se poate amâna o plecare, vă terminați întâi treburile urgente și de-abia după o să puteți porni la drum. Se poate aranja totul.

Vărsător
Or să vă intre niște bani în cont și, ca atare, o să aveți cu ce să ieșiți la o terasă, într-un club, că până în momentul de față nu prea aveați cu ce.

Pești
Vi se face o favoare, vi se oferă ceva, poate, gratuit, sau măcar gestul o să fie de mare sensibilitate și o să vă creeze o stare de spirit deosebită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here