HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 28 septembrie

39

Berbec

Dați dovadă de spontaneitate și o să puteți improviza un traseu de plimbare, sunați câțiva prieteni, plus familie și o să porniți la drum, într-o excursie.

Taur

Se spun niște lucruri în relația de doi și vă eliberați de o apăsare de pe suflet, pentru că altfel, cuvintele nespuse “sapă” adânc relația.

Gemeni

O să vă găsească în mod sigur cineva care să vă răsfețe, să vă cânte în strună, că destul v-ați făcut programul mai mereu în funcție de alții.

Rac

O să aveți parte de o zi liniștită, cu posibilități, dacă nu sunteți invitați la cineva la masă, în oraș.

Leu

Încropiți voi de un film, un prânz în oraș, de o cafea măcar, adică o să vă întoarceți buzunarele pe dos și dați de niște bani cât să nu fie nevoie să împrumutați.

Fecioară

Invitație de onoare la niște prieteni, sau o fi un rendez-vous în toată regula, dacă nu cumva prima vedere la față cu cineva de care să fiți nedespărțiți.

Balanță

O petrecere în familie, sărbătoriți ceva, poate se căsătorește fratele, sora, ori poate sunteți nași de botez, tot așa, pentru o rudă foarte apropiată.

Scorpion

Ar putea fi o zi a surprizelor plăcute, să vă sune acea persoană care credeați că v-a uitat, să vină, să vă scoată în oraș și să vă facă să trăiți niște clipe de vis.

Săgetător

Se poate să funcționeze telepatia și să vă caute acea persoană pe care nu o puteți vedea ori de câte ori v-ați dori și să stabiliți când vă-ntâlniți.

Capricorn

Cu toată ezitarea de a nu vă duce la o reuniune care se anunță, totuși, antrenantă, o să vă urniți cu greu din casă și nici n-o să regretați.

Vărsător

Un câștig, un meci, un premiu, o recompensă oricât de mică, o să fie pe merit. Poate fi o reușită la nivel de grup, o răsplată a unui efort prelungit.

Pești

O ceremonie, o masă mare, un grătar, poate, dar, așa, între prieteni, starea voastră de bine o să fie oricum prezentă pe parcursul întregii zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here