HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 28 mai

402

Berbec
O să apelați poate la niște foști colaboratori ca să puneți pe picioare un proiect, să repetați o formulă de lucru care a mers bine cândva.

Taur
Veți face o manevră inteligentă cu banii și o să aveți din ce achita rate la bancă, facturi lunare și să vă mai rămână și de cheltuială.

Gemeni
O agendă foarte încărcată, s-or fi adunat multe lucruri pe care nu le-ați făcut când a trebuit și vi s-o fi dat un ultimatum. S-au strâns toate astăzi.

Rac
O să adunați ceva bani de prin alte părți în afară de serviciu și o să faceți ceva plăți din ei, să nu care cumva să vă treziți cu restanțe.

Leu
Vă faceți timp și pentru voi, să-i duceți și pe copii să practice un sport, să desfășurați împreună o activitate de plăcere, să aveți un tonus de zile mari.

Fecioară
O să aveți succes la interviul pentru angajare sau la examen, va fi o serie de reușite, nu fără efort, încă o vreme de-acum încolo.

Balanță
Va trebui să vă decideți în privința lucrurilor din locuință, dacă să investiți acum niște bani sau să lăsați totul pentru perioada de toamnă, după concediu.

Scorpion
Banii pe care-i revendicați or să sosească, o să vă puteți plăti facturile și să vă rămână și de shoping, să le mai faceți o surpriză partenerului de viață și copiilor.

Săgetător
Întrevedere cu niște factori de decizie care să vă dea ok-ul pentru o locuință, un credit, o angajare, o plecare în concediu și așa mai departe.

Capricorn
Situația familială se reașează. Poate mai vine cineva să locuiască la voi, sau, dimpotrivă, de-acum încolo veți avea parte de mai multă intimitate.

Vărsător
Se vine cu o ofertă de muncă. Poate fi o colaborare, dar vă gândiți dacă mai aveți timp și de așa ceva, că o sa ajungeți la epuizare.

Pești
Puteți ajunge la o înțelegere cu șefii în privința programulu. Să treceți pe o altă tură de zi, de noapte sau jumătate de normă, poate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here