HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 26 mai

298

Berbec

Vă este dor de o persoană cu care nu ați mai vorbit de mult timp, dar nu îndrăzniți să-i dați un telefon, pentru că v-a tratat cu indiferență. Cel mai bine ar fi să declanșați o discuție liberă și să-i ascultați punctul de vedere.

Taur

Astăzi, mai bine v-ați înarma cu calm, pentru că partenerul dvs. se pare că nu se află în toane prea bune și are chef de ceartă. Orice ați face va fi catalogat ca fiind greșit sau ca un gest de sfidare la adresa celuilalt.

Gemeni

Dacă astăzi vă veți trezi puși în situații care să vă testeze limitele, asigurați-vă că merită energia pe care o consumați implicându-vă în ele. Intuiția dvs. funcționează foarte bine și merită să-i ascultați glasul.

Rac

Astăzi, gândul dvs. zboară departe, către alte tărâmuri. Tot ceea ce faceți este superficial și nici nu prea aveți chef de treabă.

Leu

De multe ori, ceea ce spunem și ceea ce simțim nu coincide una cu alta. Aveți grijă la mesajele pe care cei din jur vi le transmit astăzi. S-ar putea să fie niște zâmbete frumos puse în spatele unor cuvinte de dojană sau de critică.

Fecioară

Vi s-au făcut multe promisiuni, însă se pare că aceia din jur nu au nici măcar cea mai mică intenție să facă ceva concret. Dacă sperați și vă bazați numai pe vorbele celorlalți, nu veți ajunge prea departe. Poate că este mai indicat să acționați și să nu vă puneți destinul în mâna celorlalți.

Balanță

Se anunță noi oportunități care vor aduce numai rezultate bune la capitolul reputație personală și acest lucru îi va afecta pe competitorii dvs. Cu talentul de care dați dovadă, reușita dvs. va fi deplină.

Scorpion

Vă îndrăgostiți de o persoană care se pare că nici nu vă remarcă prin preajma sa. Încercați cu orice chip să-i atrageți atenția, însă se pare că vă ignoră. Poate ați ales persoana greșită și s-ar putea să vă alegeți cu inima frântă.

Săgetător

Astăzi aveți parte de o mulțime de surprize. De la telefonul neașteptat, care vă zguduie din temelii încrederea în sine în privința locului de muncă, până la vestea care vă anunță unele probleme în familie. Toate vă vor bulversa, cu siguranță.

Capricorn

Lucrați cu sârg, însă eforturile dvs. nu sunt nici observate și nici recompensate la locul de muncă. {efii se află sub influența bârfelor răutăcioase ale celor din jur și s-ar putea să vă nedreptățească.

Vărsător

Nu veți da dovadă de răbdare și de introspecție și vă veți grăbi să spuneți ce gândiți, fără să luați în calcul efectul vorbelor pe care le veți rosti. Fiți mai diplomați și veți avea numai de câștigat!

Pești

O zi nu foarte specială, în care plictiseala își va spune cuvântul. Cel

mai mult vă va irita rutina zilnică, iar răspunsurile în doi peri pe care le veți da celor din jur vă vor eticheta ca fiind cea mai simpatică persoană din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here