HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 25 februarie

57

Berbec

Veți primi tot sprijinul de care veți avea nevoie dacă veți alege să faceți câteva schimbări în viața dvs. În acest sfârșit de săptămână puteți acorda mai multă importanță vieții de familie.

Taur

Fiți conștienți de faptul că dezamăgirile amoroase sunt rezultatul indeciziei dvs., așa că nu mai visați cu ochii deschiși și încercați să vedeți lucrurile așa cum sunt de fapt. Aveți posibilitatea de a obține unele venituri într-o manieră spectaculoasă.

Gemeni

Veți fi, mai mult decât ca de obicei, taciturni și predispuși la a vedea lucrurile într-o manieră foarte personală. Riscuri mari de complicații financiare. Revizuiți-vă standardele și priorități.

Rac

Chiar veți fi tentați de aventuri extraconjugale. Faceți apel la voință și astfel vă veți ajuta pentru a sublima și controla aceste instincte.

Leu

Caracterul dvs. romantic vă va face să vă implicați într-o relație amoroasă fără motive ascunse și fără condiții prealabile. Inima dvs. se va dedica în totalitate acestei relații. Atenție la miezul discuțiilor cu persoane necunoscute.

Fecioară

Vă va fi destul de ușor să vă puneți gândurile în ordine. Încercați să mențineți noile relații de prietenie care vă vor îmbogăți din punct de vedere intelectual.

Balanță

Vă veți simți agresați de atitudinea unui prieten care exagerează cu sfaturile sale. Refuzați-i ajutorul, dar cu blândețe, mai ales dacă va deveni insistent. Veți rezolva mult mai ușor diverse probleme practice sau materiale.

Scorpion

Sprijinul prietenilor se va dovedi foarte prețios. Puteți conta pe ajutorul și loialitatea lor. Capcanele nu vor lipsi în viața intimă, deci fiți vigilenți. Financiar, nu vă lansați în manevre speculative.

Săgetător

În acest weekend trebuie să vă gândiți în primul rând la sănătatea dvs., de aceea evitați excesele de orice natură, în special alcool, țigări și sex. Este bine să fiți vigilenți, atenți, prudenți și chiar meditativi.

Capricorn

Vă veți gestiona veniturile cu multă eficiență și veți găsi soluții la problemele financiare. Sfaturile celor apropiați nu sunt destul de înțelepte așa că bazați-vă pe propria intuiție. Veți înclina să faceți excese alimentare!

Vărsător

Veți fi extrem de activi și plini de curaj. De data aceasta, toate activitățile de rutină vor fi răsplătite, dar speculațiile financiare nu vor avea succes.

Pești

Nu este o perioadă prea bună pentru a vă asuma riscuri financiare. Vitalitatea dvs. va suferi o diminuare ușoară. Evitați băuturile alcoolice și odihniți-vă mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here