HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 24 iunie

387

Berbec

Poate interveni o problemă de familie și să trebuiască să dați fuga să îi ajutați cu ce trebuie pe cei mai în vârstă, părinți, bunici, unchi, mai în vârstă.

Taur

O să vă puteți distra împreună cu prietenii, dar trebuie să luați în calcul o eventuală schimbare de program, pentru că pot apărea situații neprevăzute.

Gemeni

Veți onora invitația unor persoane mai în vârstă, ați putea discuta și afaceri, dar vă puteți și destinde la o șuetă amicală, până seara târziu.

Rac

Reuniune de familie, o fi un prilej special, o aniversare, o reușită la un examen care se cere sărbătorită, de fapt, persoana respectivă o să dea de băut.

Leu

Se poate să vă coste mai mult meniul la restaurant sau cadoul pe care-l cumpărați cuiva, ori aprovizionarea e o cheltuială care vă cam lasă cu gura căscată.

Fecioară

O zi amestecată, și cu bune, și cu mai puțin bune, dar cu ceva bun tot vă alegeți pe ziua de azi, cu prezența cuiva care vă face bine la inimioară.

Balanță

De dragul familiei, în special al copiilor, o să fiți dispuși să scoateți din banii de rezervă o sumă cât să vă faceți o plăcere, să se simtă toată lumea bine.

Scorpion

Bine ar fi să fiți cât se poate de flexibili, înțelegători cu toți cei din jurul vostru, că toți au capsa pusă azi, dar nu pe parcursul întregii zile.

Săgetător

O reconciliere cu un prieten sau cu o rudă cu care ați avut vreun conflict, nu cine știe ce, dar nu v-a picat bine ce-a zis omul la momentul respectiv.

Capricorn

Vin și vremuri mai bune din punct de vedere sentimental, dar deocamdată trebuie să faceți eforturi să intrați pe frecvența persoanei pe care o iubiți, că există o defazare.

Vărsător

S-ar putea să aveți invitați la masă și să dați din colț în colț că n-o să terminați la timp preparatele sau că n-aveți tot ce vă trebuie.

Pești

Trebuie să cădeți la învoială cu anturajul, să alegeți o destinație convenabilă tuturor, pentru că nu există o coeziune la nivel de grup. Mai trebuie lucrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here