HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 24 februarie

219

Berbec
Când nu vă caută nimeni, când vă caută toți odată. Sunt oferte de lucru, calculați și voi avantajele, cântăriți bine situația și luați o decizie. Mâine e o zi norocoasă.

Taur
Sunteți în mare formă, vă descurcați frumos pe mai multe planuri – sfera personală se animă, apoi sfera carierei se accentuează puternic până pe 15 – așa că profitați.

Gemeni
Păreți un pic derutați de faptul că n-ați primit încă nicio confirmare că plecați mâine undeva sau cî v-a fost  aprobată cererea pe care-o așteptați cu sufletul la gură.

Rac
Un rest de plată n-ar fi exclus, e cineva care vă returnează o datorie și răsuflați și voi ușurați că persoana e parolistă, a meritat s-o împrumutați cu bani.

Leu
E posibil să vă iasă-n cale chiar persoana pe care o îndrăgiți, să rezolvați din mers o problemă care părea să fie fără ieșire și să vă eliberați de un stres.

Fecioară
O să luați, poate, mai puțini bani decât scria în contract – azi, dar mâine puteți lua restul și să fie în regulă. Asigurați-vă că-i veți primi mâine.

Balanță
Vă pregătiți de plecare, în sensul că achitați sejurul, sau măcar o parte din el, luați bilete de avion, de tren, iar cu gândul sunteți deja la….destinație.

Scorpion
Colaborați mult mai bine cu anturajul, nu vi se mai pare că se folosesc de voi colegii, șefii, vă puteți considera pe picior de egalitate în perioada asta.

Săgetător
O să fiți prompți în replică dacă vă calcă vreunul pe bătături. V-ați convins, probabil, că nici asta nu e o soluție bună, să înghițiți la nesfârșit tot ce zic ceilalți.

Capricorn
Ați face bine să acordați maximum de atenție unui contract, să nu vă treziți că munciți pe mai puțini bani decât v-ați înțeles sau cu mai puține avantaje.

Vărsător
Poate cei care vă lucrează acasă umflă nota, de vă cer întruna bani, puneți pe cineva să-i verifice, să stopați fenomenul, până nu vă lasă lefteri.

Pești
O să trebuiască să treceți în revistă niște materiale, poate aveți examen și aveți mult de învățat, iar unul dintre profesori nu e mulțumit cu cât știți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here