HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 23 mai

435

Berbec

Vă simțiți în formă maximă. Este o zi avantajoasă, mai ales pentru persoanele care lucrează cu publicul: mass-media, comerț. Ideile vor curge lin și veți ști să dați răspunsurile cele mai bune la momentul potrivit.

Taur

Încercați să nu puneți prea mult preț pe vorbele celor din jur, căci multe dintre ele s-ar putea să nu fie susținute de fapte. Puteți întâlni unele persoane care vor pretinde că știu mai mult decât în realitate, doar de dragul de a se face remarcate.

Gemeni

Aveți dificultăți în a vă armoniza sentimentele și emoțiile, mai ales în fața unor provocări la serviciu. Chiar dacă azi intuiția nu este punctul dvs. forte, veți da dovadă de elocvență și diplomație.

Rac

Un prieten bine intenționat vine cu o propunere tentantă de afaceri, însă nu vă grăbiți să-i dați un răspuns. Chiar dacă oferta pare a fi destul de interesantă, dacă veți face apel la instinctul dvs., s-ar putea să descoperiți unele erori în planul propus.

Leu

Cineva de la locul de muncă vă găsește foarte atractivi și nu va face niciun secret din acest lucru. În cazul în care nu împărtășiți aceleași sentimente cu această persoană, nu-i cântați în strună.

Fecioară

Să vă exprimați punctul de vedere și să încercați să-i convingeți pe ceilalți să vă asculte nu va fi foarte ușor de realizat astăzi. Din acest motiv, lucrurile vor tinde să devină explozive. Cea mai bună soluție ar fi să vă retrageți în cochilia dvs.

Balanță

Un prieten apropiat și drag dvs. se pare că a pornit pe un drum greșit, iar voi veți încerca să-l readuceți cu picioarele pe pământ. S-ar putea însă ca intențiile dvs. să fie prost interpretate. Încercați să nu vă implicați în treburi care nu vă privesc.

Scorpion

Nu sunteți chiar în apele dvs. și nu este cazul să vă împovărați cu niște cheltuieli inutile. Dacă aveți de gând să faceți investiții în cămin, lăsați-o pe mai târziu. Nu stați prea bine la capitolul finanțe.

Săgetător

Ziua de astăzi vă va testa puterea de îndurare, căci vă puteți  confrunta cu unele probleme neașteptate la serviciu. Nu vă grăbiți să aruncați vina acestui eșec pe umerii celorlalți. Căutați mai bine să înțelegi cauza erorii.

Capricorn

Comentariile criptice, enigmatice, care vă vor fi adresate astăzi, nu ar fi recomandabil să le priviți cu suspiciune, deoarece s-ar putea să fie complimente prost exprimate.

Vărsător

Vă simțiți invincibili și debordând de energie. Bucurați-vă astăzi de aceste senzații, însă aveți grijă să nu exagerați, epuizându-vă fizic sau nervos. Faceți totul cu măsură!

Pești

Astăzi vă așteaptă o serie de dezamăgiri la serviciu. Persoane pe care le-ați creditat cu încrederea dvs. S-ar putea să vă arate o cu totul altă față. Așteptați-vă și la ruperea unor prietenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here