HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 22 mai

635

Berbec

Se poate să aveți musafiri, se poate să luați masa în familie și în ambele variante o să fie un câștig sufletesc, că în ultima vreme acest lucru nu s-a prea mai întâmplat.

Taur

Astăzi nu este ziua cea mai potrivită pentru a începe o nouă activitate sau pentru a semna un contract. Ocupați-vă mai ales de problemele personale, de cele domestice și de relația cu persoana iubită.

Gemeni

Să vă exprimați punctul de vedere și poziția față de ceilalți nu va fi foarte ușor astăzi. Lucrurile vor tinde să devină explozive. Fiți diplomați!

Rac

Dacă vă implicați cu tot sufletul în proiectul pe care îl desfășurați, veți constata că, ceea ce la început părea o idee imposibil de pus în practică, se dovedește a fi o idee genială. Important însă va fi să vă implicați și să vă dedicați total acestui proiect.

Leu

Dacă veți depăși temerile și îndoielile care vă sabotează, veți vedea că și eșecul va dispărea din viața dvs. Aveți încredere în forțele proprii, pentru că sunteți o persoană capabilă și talentată.

Fecioară

Aveți dificultăți în a vă armoniza sentimentele și emoțiile mai ales față de ceilalți. Punctul dvs. de vedere s-ar putea să nu concorde cu punctul de vedere al celorlalți, lucru care s-ar putea să dea naștere la o serie de conflicte. Încercați să va temperați.

Balanță

Familia este principala dvs. preocupare astăzi și din acest motiv veți lăsa serviciul pe locul al doilea. Veți fi mustrați din această cauză de colegii de muncă, pe umerii cărora vor rămâne multe responsabilități.

Scorpion

O urmă de romantism se arată la orizont. Nu vă grăbiți să trageți concluzii greșite, nici să vă faceți planuri și mai ales nu vă grăbiți să faceți declarații pe care le veți regreta. Totul poate fi doar o iluzie!

Săgetător

Nu uitați că perseverența este cheia succesului astăzi. Nu renunțați la acțiunile pe care le faceți,  pentru că sunteți foarte aproape de a finaliza acest proiect la care lucrați de ceva timp.

Capricorn

Astăzi, veți da dovadă de simț artistic și veți fi preocupați mai ales de muzică, pictură, modă sau orice altă formă de creație. Cei din jur vă vor admira bunul-gust și chiar vă vor cere un sfat în această privință. Sensibilitatea vă va fi răsplătită!

Vărsător

Astăzi, misterul se adâncește și atmosfera de la locul de muncă este destul de tensionată. Se pare că șefii vor mai face unele disponibilizări sau s-ar putea să fie nevoie să luați în calcul un transfer.

Pești

Încercați să respirați adânc și nu jucați rolul bunului samaritean care încearcă să desfacă ițele unei situații complicate. S-ar putea să primiți toate criticile celor din jur. Cel mai bine ar fi să stați departe de această bombă cu ceas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here