HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 21 mai

116

Berbec
Ați putea încasa niște bani, să primiți un cadou, să beneficiați de niște facilități cu care nu vă întâlniți la tot pasul, or să fie niște motive de bucurie.

Taur
Multe lucruri se vor întâmpla de azi înainte pentru că Mercur devine hiperactiv și semnează acte, vă aduce bani, vă ajută să dezvoltați comunicarea și multe altele.

Gemeni
Sănătatea trebuie să vă fie pe primul plan și să vă duceți la doctor, dacă tot nu vă simțiți bine după un tratament, că de data asta or să-și facă efectul medicamentele.

Rac
Relația de colaborare cu anturajul, fie și în afara orelor de program, începe să funcționeze și n-o să mai aveți niciun motiv să vă retrageți din combinația respectivă.

Leu
V-ați putea lua în primire noul job, funcția, ori un obiect pe care l-ați comandat, o să fie o reușită pentru care vă zbateți, poate, de anul trecut.

Fecioară
Puteți obține o legalizare, să luați un examen, să vă puneți de acord cu niște parteneri de afaceri, eventual străini și să mergeți mai departe cu treburile curente.

Balanță
Întâlniri, ca să stabiliți diverse lucruri: de la responsabilități care țin de familie, până la semnarea unor contracte sau, dimpotrivă, renunțați la lucrurile inutile din viața voastră.

Scorpion
Un câștig bănesc, vi se returnează niște fonduri blocate, mai faceți niște plăți, mai dați un telefon să aflați în ce stadiu se află un proiect, o afacere.

Săgetător
Or sa iasă la suprafață niște lucruri care v-au blocat succesul în carieră și, odată eliminate, o să vă bucurați de ascensiunea mult dorită.

Capricorn
Se conturează o relaxare… financiară,  poate ați scăpat de marile datorii, din banii câștigați vă mai permiteți și voi unele mici răsfățuri.

Vărsător
Cheltuieli pentru recondiționarea unei locuințe, a voastră sau a părinților, e de presupus încă un efort financiar în această direcție.

Pești
Rulați bani și puteți rămâne și cu ceva mărunțiș prin buzunare, important e să aveți bani la voi dacă aveți de legalizat acte sau de făcut cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here