HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 21 iunie

59

Berbec

De multe ori sunteți mult prea suspicioși și faceți din țânțar armăsar. Încercați să nu trageți concluzii pripite și să emiteți o părere înainte de a judeca bine lucrurile.

Taur

Posibilitățile sunt numeroase, dar cu o condiție: să ieșiți din starea de moleșeală în care ați căzut și să treceți la acțiune. Startul este mai încet, dar, în momentul în care intrați în ritm, nimeni și nimic nu vă vor mai opri.

Gemeni

Astăzi nici nu știți cum să vă împărțiți între obligațiile impuse de angajatorul dvs. și pretențiile persoanei iubite. Astrele nu vă pot oferi o cale de mijloc, deoarece în ultima perioadă v-ați focalizat prea mult pe viața amoroasă.

Rac

De ceva timp vă confruntați cu o problemă care v-a consumat toată energia și dinamismul. Astăzi însă, soluția va apărea ca din senin și spre surprinderea dvs. va fi una extrem de simplă.

Leu

Astăzi este important să fiți independenți și să vă bazați pe instinctele dvs. Nu plecați urechea la sfaturile așa-zis binevoitoare ale celor din jur, pentru că s-ar putea ca aceștia să vă furnizeze date eronate.

Fecioară

Ar fi timpul să lăsați liberă pedala de accelerație și să apăsați frâna. V-ați angrenat în prea multe activități, v-ați propus prea multe ținte de atins și acum vă simțiți stresați și presați de termenele limită care se apropie vertiginos.

Balanță

Șefii dvs. au făcut o alegere greșită și acum aceasta are consecințe grave asupra tuturor angajaților. În această situație nu sunteți dispuși săplătiți pentru oalele sparte de către alții.

Scorpion

La capitolul relații nu veți sta foarte bine astăzi, însă veți străluci în ceea ce privește finanțele și studiile. S-ar putea să vi se ofere ocazia unor cursuri care să vă propulseze în cariera dvs.

Săgetător

Oricât de Săgetători ați fi, din când în când câte o pauză este bine-venită. Astăzi este ziua potrivită să vă faceți planuri de vacanță sau chiar să achiziționați un sejur sau bilet către o destinație exotică.

Capricorn

Simțiți că cineva vă place, dar nu are curajul să rupă tăcerea și să își exprime adevăratele sentimente. Poate ar fi bine să faceți dvs. primul pas.

Vărsător

Astăzi vă veți confrunta cu unii colegi de serviciu care devin foarte teritoriali. Diplomația dvs. își va spune cuvântul. Nu contați pe ajutorul celorlalți și axați-vă numai pe propriile dvs. Îndatoriri!

Pești

Astăzi apare ocazia să achiziționați un obiect casnic la un preț de ofertă. Nu lăsați această ocazie să vă scape printre degete, căci nu vă veți mai întâlni prea curând cu dânsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here