HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 2 iunie

53

Berbec

Încercați să nu vă izolați de cei din jur, pentru că veți cădea pradă melancoliei, iar de aici și până la depresie nu este decât un pas. Fiți mai receptivi la invitațiile prietenilor și acceptați să ieșiți cu ei în oraș. Ziua va trece altfel.

Taur

Relația cu colaboratorii dvs. este impecabilă. Vă faceți datoria cum se cuvine și dați dovadă de imparțialitate. Din acest motiv, veți fi solicitați să aplanați un conflict izbucnit între două tabere.

Gemeni

Unele mișcări de culise nu foarte oneste s-ar putea să vă țină atenția trează la locul de muncă. Ar fi bine să vă păziți spatele, căci acestea s-ar putea să amenințe chiar poziția dvs. profesională. Dacă veți fi atenți, veți reuși să dejucați planurile celor din jur.

Rac

Dacă veți fi încăpățânați, aveți toate șansele să-l faceți pe partenerul de viață să se simtă frustrat. Ar fi bine să țineți cont și de preferințele acestuia, pentru că deciziile care vă privesc pe amândoi se iau împreună.

Leu

Vreți să faceți multe și sunteți siguri că puteți să vă duceți proiectele la îndeplinire. Poate ar fi indicat să cereți ajutorul celor din jur, căci cu siguranță vor fi dispuși să vă susțină.

Fecioară

Planurile financiare pe care le-ați făcut vă ajută să depășiți un moment dificil care apare astăzi pe ordinea de zi. Aveți grijă ce faceți cu banii, pentru că sunt puțini și se termină repede.

Balanță

Astăzi veți fi martorii unor reglări de conturi dintre destin și unele persoane care v-au nedreptățit profund cu puțin timp în urmă. Puteți trage și dvs. învățăminte importante din aceste evenimente.

Scorpion

Sunteți cam confuzi și gândurile vă zboară în altă parte, pentru că nu reușiți să vă concentrați. Răspundeți cam agresiv celor din jur și riscați să ajungeți la neînțelegeri cu aceștia, dacă nu vă găsiți cuvintele potrivite ca să comunicați.

Săgetător

Relația cu colegii la locul de muncă este satisfăcătoare, mai ales că sunteți implicați într-un proiect comun ce va aduce și rezultate financiare pe măsură. Comunicarea va fi bună și veți primi ajutorul pe care vi-l doreați exact la timpul potrivit.

Capricorn

Dacă vă preocupă afacerile imobiliare, vânzările sau achiziționarea de pământ, astăzi este ziua potrivită pentru a începe prospecțiunile. Nu vă grăbiți să semnați acte sau să cumpărați ceva fără să fi studiat toate aspectele tranzacției.

Vărsător

Starea de sănătate a unuia dintre părinții dvs. sau a unei rude apropiate vă îngrijorează peste măsură. Cel mai dificil va fi când veți vedea că se confruntă cu unele probleme, dar nu puteți să-l ajutați nicicum.

Pești

Astăzi s-ar putea să primiți unele vești mult așteptate de peste hotare. Fie o rudă despre care nu ați auzit de mult își anunță o vizită surpriză în țară, fie veți fi chiar dvs. invitați peste hotare într-o minivacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here