HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 19 iunie

498

Berbec
Vă intră niște bani și o să vă puteți cumpăra acele lucruri de care aveți nevoie, de mâncare, sau poate o ținută vestimentară pentru evenimentul la care o să vă duceți.

Taur

Se poate să încasați niște bani din urmă și să vă faceți și voi o bucurie sau alor voștri, copiilor să le luați ce le place, să-i duceți la jocurile preferate.
Gemeni

E posibil să încasați bani din activități particulare, din colaborări, să vă asigurați un venit constant, să rezolvați problema ratelor și a cheltuielilor lunare.

Rac

Îi puteți aborda pe mai marii voștri de la job să le cereți o favoare, să vă dea bani, zile libere, să vă finanțeze un proiect și să căpătați notorietate.

Leu

Se poate soluționa o problemă legată de o locuință pe care vreți s-o vindeți, s-o închiriați și cel mai mare ajutor va veni de la bancă, altminteri e greu să vă împrumute cineva atația bani.

Fecioară

Noutăți la slujbă, e mai mult de lucru, dar sunteți apreciați, vi se dau, pe lângă bani, și alte suplimente, bonusuri, e altceva decât până acum.

Balanță

Un reviriment afectiv, o să reveniți la vremuri mai bune și vă veți implica în diverse activități care să vă stimuleze latura creativă, talentul.

Scorpion

O confirmare, că vă puteți apuca de un proiect care v-ar aduce bani, glorie și e bine să vă alegeți cu mare grijă colaboratorii, să fie toată lumea serioasă, muncitoare.

Săgetător

Vă invită cineva în oraș, poate luați masa împreună, se înfiripă o poveste sentimentală sau poate fi cineva de care v-ați separat și-i mai acordați o șansă.

Capricorn

Foarte posibilă reușita la serviciu, veți lua și bani, dar o să fiți învestiți cu mai multă încredere și o să ajungeți în postura de șefi, cât de curând.

Vărsător

Întrevederi cu partenerii de afaceri, să reglați diverse situații, să vă cereți banii, drepturile, să le ascultați cerințele și celorlalți oameni din echipă.

Pești

O să obțineți o legalizare după lungi așteptări și vă puteți dezvolta afacerile, o să rulați banii pe care-i veți câștiga, o să faceți investiții.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here