HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 17 mai

535

Berbec

Vă veți bucura de o companie agreabilă, întâlnită la un party ori în cadrul unei manifestări sportive, ori artistice. O să vă dați peste cap să le împliniți celor dragi o dorință, să vizitați niște locuri frumoase ori să revedeți niște prieteni dragi.

Taur

O bucurie, o revedere emoționantă, vă duceți la o întâlnire, e nunta unor buni prieteni sau a fratelui, a surorii, a cuiva apropiat. Se poate să primiți ceva în dar, să vi se ofere un produs gratuit sau să vă invite cineva la masă.

Gemeni
Întâmplare cu efecte din cele mai fericite, că dacă nu ieșeați din casă n-ați fi dat nas în nas cu acea persoană de care sunteți îndrăgostiți. Un eveniment care adună lume, o zi de naștere sau e doar un picnic la care o să vă simțiți mai bine decât la orice altă petrecere cu ștaif.

Rac
O să-i lăsați poate pe ai voștri să aleagă o destinație pentru câteva ore sau să vă spună ce-ar prefera pentru că sunteți dispuși să le împliniți orice dorință. Singurul lucru care poate crea disconfortul este să mâncați prea mult sau sî le amestecați.

Leu
Preocupări deconectante, faceți sport în aer liber, vă întâlniți cu prietenii, faceți o plimbare în parc sau stați la o terasă.

Fecioara
E posibil să vi se înmâneze un premiu, o diplomă, să se rostească de pe scenă, de undeva, cuvinte de laudă la adresa voastră și să aveți ceva emoții. De asemenea, le puteți cumpăra un cadou de nuntă sau de casă nouă unor prieteni sau cuiva foarte apropiat care e fericit.

Balanță
Un mesaj, un pachet, o persoană, de la drum, cineva o să vă facă o surpriză plăcută și o să uitați de toate apăsările. Sau poate le-ați rămas datori unor rude îndepărtate cu o vizită, și dacă nu vă deplasați, măcar le spuneți când o să le călcați pragul.

Scorpion
O posibilă răsplată pentru generozitatea de care ați dat dovadă cândva și o să înțelegeți că sunteți mult mai apreciați decât credeați. Poate că veți afla adevărul legat de dragostea ce v-o poartă ființa iubită.

Săgetător
Niște prieteni țin neapărat să vă scoată din casă. Cum nici voi nu sunteți genul sedentar, azi o fi o reuniune mai specială.

Capricorn
O sărbătoare în familie, poate fi doar masa de prânz care să reuneasca toți membri familiei, ce numai. E rost de aer proaspăt și de anturaj vesel, deconectant.

Vărsător
Dezmorțire, acolo, la coarda sensibilă, zăriți pe cineva care va face inimioara să palpite, vă manifestați, în sfârșit, sentimentele, ceva se deblochează în sfera amoroasă.

Pești
Foarte posibilă reuniune de familie, cu tot dragul, pentru că vreți să întrețineți vie tradiția mesei în familie. S-ar putea să primiți ceva în dar fie pentru voi, fie pentru interiorul locuinței.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here