HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 15 octombrie

36

Berbec

O zi în care veți deveni mistici și superstițioși. Nu dați vina pe cei din jur pentru ce vi se întâmplă. Mai bine gândiți-vă mai întâi dacă nu cumva încercați să vă feriți de problemele pe care dvs. le-ați creat.

Taur

Ideile care se vor strecura în conversații vor primi un răspuns și o confirmare imediată. Sentimente bune vă animă sufletul și chiar doriți să realizat ceva nou și bun. Fiți optimiști!

Gemeni

Astăzi, șansa este de partea dvs. Indiferent de ce veți face. Este o zi bună pentru a pune la cale planuri sau pentru a cere iertare persoanei față de care ați greșit. Sunteți ascultați de toată lumea, iar reacțiile lor sunt pozitive.

Rac

Romantism, nostalgii și visare. Cam acestea sunt stările prin care veți trece astăzi. Comunicați cu persoane care au un mod pozitiv de gândire pentru a vă simți mai bine și fiți siguri că ceea ce v-a afectat în trecut nu va ieși din nou la lumină.

Leu

Astăzi, veți da dovadă de multă imaginație. Fiecare element pe care îl veți întâlni, fiecare obiect sau fiecare persoană care vă va ieși în cale va fi o sursă necontenită de idei inovatoare, pe care apoi le veți pune în practică cu mult succes.

Fecioară

Astăzi, veți înota în ape adânci și tulburi. Prin urmare, evitați cât de mult puteți alegerile pripite și impulsurile care vă vor dăuna. În cazul în care atmosfera se încinge cu cei din jur, încercați să vă temperați!

Balanță

Problemele personale s-ar putea să planeze deasupra capului dvs. însă nu este momentul în care puteți face o mișcare de anvergură. Lăsați întâi să vedeți cum evoluează aceste probleme și abia apoi veți fi în stare să adoptați și strategia potrivită pentru a ieși din impas.

Scorpion

Deși la capitolul dragoste stați bine, astăzi veți avea ceva probleme în relația cu persoanele mai în vârstă. Pentru a evita tensiunile nedorite, comunicați cât mai puțin cu ele sau cel mai simplu evitați-le.

Săgetător

Este una dintre zilele acelea fructoase în care idei pozitive vă vor trece prin minte. S-ar putea să găsiți unele soluții foarte bune pentru ieșirea din criza în care vă aflați, beneficiind și de un ajutor nesperat din partea colaboratorilor dvs.

Capricorn

Diplomația de care veți da dovadă astăzi, vă va deschide multe uși nebănuite. Puteți realiza multe dacă veți lăsa orgoliul deoparte și veți întreba pe cei din jur cum este mai înțelept să procedați. Contați și pe sfaturile celorlalți!

Vărsător

Cineva s-ar putea să vă împrumute cu o sumă de bani de care aveați cu adevărat nevoie. Va trebui să vă gândiți totuși cum o veți returna pentru că nu este un cadou, ci doar un împrumut.

Pești

Uneori mai pot apărea nori negri la orizont, dar comunicarea și alegerea unei variante care să vă mulțumească pe amândoi vor risipi orice potențială furtună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here