HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 14 iulie

137

Berbec
Intrați la cheltuială, poate și pentru că trebuie să vă luați de îmbrăcat haine mai de lux, să vă duceți la o festivitate sau pentru că plecați în concediu.

Taur
O să fiți ceva mai chibzuiți decât de obicei și o să cumparați tot ce trebuie pentru o aniversare sau o ceremonie, dar cu bani mai puțini, deci se poate!

Gemeni
Ați putea fi gazde primitoare chiar și în altă localitate, în altă țară, acolo unde v-ați afla, că faceți o tratație în cinstea cuiva sau de dragul celor pe care-i invitați.

Rac
Eveniment, o ieșire în lume care să mai adauge noi, posibili prieteni în agenda voastră – un prieten se căsătorește sau își botează copilul.

Leu
Invitație de protocol pe undeva, poate vă duceți cu plicul sau cu un cadou special – o să cheltuiți niste bani, mulți sau puțini, în funcție de cel pentru care-i cheltuiți.

Fecioară
Se întâmplă ceva important în viața voastră: o să vă simțiți și bine, poate dansați, cântați, poate țineți un discurs pe scenă, pe stadion, se împart premii.

Balanță
Pregătiri în vederea unei megapetreceri și vă dați toată osteneala să iasă perfect în cele mai mici amănunte, o să puneți mult suflet.

Scorpion
O vizită de protocol, un eveniment cu ținută obligatorie, vă trec, poate, niște fiori la gândul că ați putea smulge o promisiune de la o somitate de pe acolo.

Săgetător
Tot ce veți face azi se învârte în jurul unei persoane tinere, poate vă duceți la un botez sau ieșiți în parc cu copilul ori îl duceți pe copil într-o tabără, îl trimiteți într-o excursie.

Capricorn
Sfera distracției e activată: înseamnă că și paleta de oferte e largă – aveți unde și cu cine să vă duceți; chef aveți, asta fără discuție.

Vărsător
Vă așteaptă cu masa niște prieteni care fac cinste pentru că se căsătoresc, își botează copilul, serbează nunta de aur, de argint, sau te pomenești că s-au mutat în casă nouă.

Pești
O invitație pe care trebuie s-o onorați; e la mijloc o persoană respectabilă, care are să vă spună sau să vă dea ceva și-ați înțeles – prezența e obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here