HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 12 octombrie

43

Berbec

Sunteți solicitați de dimineață până seara și trebuie să dați dovadă de rezistență fizică și psihică. Abia dacă veți avea timp să vă trageți sufletul. Spre seară, când apele se vor mai liniști, vizionați un film sau citiți o carte pentru a vă relaxa.

Taur

Aveți chef de vacanță, așa încât nu e de mirare dacă încă de dimineață veți plănui o evadare pentru weekend, într-un loc departe de viața agitată. Puteți alege compania persoanei iubite sau a prietenilor.

Gemeni

Astăzi sunteți înconjurați de oameni care nu fac altceva decât să vă pună bețe în roate și să vă facă viața mai grea decât este. Comportați-vă cât mai bine cu ei, dacă nu vreți să vă creați probleme și mai mari.

Rac

Comunicarea nu va fi momentul forte al acestei zile. Aveți grijă cui îi veți încredința unele secrete pe care le aveți. S-ar putea să vă trădeze mai devreme sau mai târziu.

Leu

Nesiguranța și schimbările bruște de situație vor guverna ziua de astăzi. În fața provocărilor s-ar putea, oricât de curajoși sunteți, să vă retrageți în cochilia dvs. Nu tratați cu superficialitate eventualele simptome, pentru a nu vă confrunta mai târziu cu probleme serioase de sănătate.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să găzduiți o întâlnire de grup la dvs. acasă. Printre invitați se vor număra prieteni dragi, dar și persoane pe care nu le-ați mai cunoscut până acum. Atmosfera va fi caldă și deschisă pentru socializare.

Balanță

Trebuie să găsiți răspunsuri potrivite pentru toate problemele de pe agenda zilei. Dar asta nu este ceva imposibil pentru dvs. pentru că ați mai trecut prin astfel de momente. Asigurați-vă că ideile sunt puse în practică.

Scorpion

Lucrurile merg bine pe plan financiar și există o serie de demersuri pentru a vă împăca cu unul dintre membrii familiei dvs. cu care v-ați certat în ultima perioadă. Este posibil să vă fie returnați niște bani împrumutați cu mai mult timp în urmă.

Săgetător

Exprimați-vă ideile și prezentați-vă sugestiile care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți viața de familie. Ascultați părerile celorlalți, dar, în același timp, faceți cercetări în așa fel încât să evitați să fiți induși în eroare intenționat.

Capricorn

O zi excelentă pentru afaceri. Gândiți noi planuri și strategii sau vă întâlniți cu posibili colaboratori. Astăzi vă merg toate din plin.

Vărsător

Cineva din trecut vă va influența în luarea unei decizii importante. Evitați însă orice persoana care vă presează să faceți diverse investiții sau să vă asumați responsabilități suplimentare.

Pești

Cea mai bună metodă pentru a vă confrunta cu provo-cările aduse de cei din jur este să faceți apel la energia pozitivă pe care o simțiți. Astfel veți ieși din orice circumstanțe complicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here