HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 1 iunie

116

Berbec

Astăzi, vă veți ocupa de rezolvarea unor probleme care nu suportă amânare. Totuși, nu puteți să vă dedicați întrutotul celor din jur și să uitați de propriile probleme.

Taur

Nu încercați să vă rezolvați toate problemele singuri, pentru că sunteți doar un

om, și nu aveți capacitatea fizică să soluționați totul deodată. Cereți ajutorul celor apropiați!

Gemeni

Partenerul de viață vă pregătește o surpriză și ați face bine dacă ați accepta-o

fără prea multe îndoieli. În ultima perioadă, ascultați cam mult vocea rațiunii și ați uitat cum e să tresari de bucurie când cel de lângă tine se dăruiește necondiționat.

Rac

Energia și dinamismul sunt cheia succesului astăzi. Ar trebui să profitați din plin pentru a participa la întâlniri de afaceri. Veți fi un bun comunicator, iar cei din jur vă vor asculta cu atenție.

Leu

În familie, lucrurile se tensionează din ce în ce mai mult, mai ales dacă aveți prin preajmă frați sau surori. Spiritele se vor încinge la maximum și se vor arunca cuvinte grele. Pregătiți-vă pentru unele confruntări verbale.

Fecioară

Se anunță deplasări în interes de serviciu. Nu sunteți prea mulțumiți, pentru că acest lucru presupune multă muncă și asumarea unor responsabilități. Totuși, trebuie să vă angajați pentru a vă asuma responsabilitățile ce vă revin.

Balanță

Astăzi puteți începe noi acțiuni sau puteți pune în practică planurile pe care le-ați gândit de ceva timp. Vă veți bucura de susținerea și sfaturile unor persoane cu experiență, însă trebuie să țineți cont de ele pentru a obține rezultatele așteptate.

Scorpion

Treceți printr-o perioadă sumbră: la serviciu nu se anunță vești bune, banii se cam împuținează, dezamăgirile se țin lanț și nu mai reușiți să le mai faceți față. Adevărul este că nu aveți nevoie de sfaturile celor din jur, pentru că sunteți capabili să rezolvați și singuri problemele.

Săgetător

Viața socială merge bine, nu vă puteți plânge nici de relația de cuplu, însă va trebui să fiți precauți la modul în care cheltuiți banii. Sunteți nechibzuiți în gestionarea finanțelor.

Capricorn

Sunteți nerăbdători și doriți ca ziua de astăzi să se termine cât mai repede. În această seară, veți participa la un eveniment social plănuit de ceva vreme și vreți să vă prezentați impecabil.

Vărsător

Încercați să nu mai fiți atât de critici cu cei din jur. Chiar dacă dispuneți de intuiție și logică, aveți răbdare și cu ceilalți pentru că nu toată lumea trăiește în ritmul vostru.

Pești

Vreți să scăpați de niște sarcini care v-au fost delegate și nu știți cui să pasați ștafeta. Întrebați în stânga și în dreapta, căci sigur se va găsi cineva binevoitor să vă dea o mână de ajutor. Dacă și ceilalți sunt ocupați, nu este cazul să disperați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here