HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru 17 iunie

395

Berbec

Nervi, agitație, stres. Cam acestea sunt elementele ce vor domina ziua de azi. Încercați să vă înarmați cu o doză consistentă de răbdare și să nu răspundeți vorbelor răutăcioase care vor fi aruncate din toate părțile.

Taur

Încercați să țineți cont și de opiniile celor din jur, apoi, după ce veți pune în balanță argumentele, s-ar putea să trageți concluzia potrivită. Atenție la alimentație!

Gemeni

Situația în care vă aflați nu lasă loc de compromis. Cei din jur nu au procedat corect și au încercat să vă atace pe la spate. Din acest motiv trebuie să jucați toate cărțile pe care le aveți în mână. Încercați să fiți mai energici!

Rac

O zi în care s-ar putea să vă confruntați cu unele persoane mai puțin binevoitoare. Cu diplomația înnăscută de care puteți da dovadă, veți reuși să depășiți cu bine orice piedică.

Leu

Chiar dacă începeți ceva nou, nu vă așteptați la rezultate imediate. Va trebui să înțelegeți dimensiunea activității pe care începeți să o efectuați și abia apoi veți putea trece la fapte. Astăzi sănătatea vă va da ceva de furcă!

Fecioară

Astăzi la serviciu s-ar putea să aveți parte de o serie de tensiuni și chiar de conflicte deschise cu colegii. În egală măsură nici la capitolul relații nu stați foarte bine.

Balanță

O perioadă în care va trebui să acordați o mână de ajutor unor rude aflate la ananghie. Nu aveți ce face, și chiar dacă nu sunteți prea încântați de perspectiva ce vi se oferă, vă veți supune regulilor familiei.

Scorpion

Aveți grijă de ceea ce prețuiți și nu încredințați nimănui nimic. Nimeni nu poate avea grijă de lucruri și secrete mai bine decât dvs. Scăpați astfel și de grija că sunteți la mâna cuiva.

Săgetător

Azi domnește multă tensiune în aer și aceasta se va simți nu numai în relațiile cu cei apropiați, ci și în relațiile sociale. Cel mai bine ar fi să stați departe de agitația din jur, pentru a nu fi prinși într-un război ce vă poate afecta.

Capricorn

Astăzi vă veți

bucura de interacțiunea cu cei din jur. Veți schimba opinii, idei și vă veți reîncărca bateriile pentru a continua drumul succesului pe care v-ați înscris.

Vărsător

Suferiți, pentru că la capitolul viață sentimentală, lucrurile nu stau chiar așa de bine. Aveți răbdare și socializați mai mult, pentru a intra în contact cu cât mai multe persoane.

Pești

Fără disciplină nu puteți realiza nimic. Trebuie să urmăriți cu consecvență punerea în practică a propriilor idei. Relațiile de familie vă vor solicita atenția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here