HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 1 decembrie

186

Berbec
Vă întâlniți cu cine vă place că n-aveți de gând să faceți doar ce trebuie, ca atare, vă faceți un program de voie, fără stres și alte bătăi de cap.

Taur
Parcă tot postura de gazdă vă atrage, nu numai pentru că sunteți comozi din fire, ci și pentru că vă place să gătiți tot felul de minunații și să le mâncați împreună cu prietenii.

Gemeni
O să vă întâlniți cu diverse persoane care au să vă spună ceva important despre ei, dar pare să aibă legatură și cu voi. E ceva stimulativ, provocator.

Rac
Eveniment de familie, cineva împlinește o vârstă sau serbați un succes profesional, la slujbă, la școală, o să trebăluiți toată ziua, dar cu tot dragul.

Leu
Un prilej de bucurie, vă sună cineva să vă scoată din casă, primiți o invitație să beți o cafea în oraș, să vedeți un film, să vă delectați împreună cu acea persoană.

Fecioară
Vă-ntâlniți cu niște rude care nu or mai fi trecut demult pe la voi, se pot discuta niște chestiuni care au legătură cu o casă părintească, ori cu un partaj al cuiva.

Balanță
Poate vă-ntoarceți din excursie, dacă nu faceți un dus până la obiectivul turistic preferat și-apoi o să vă întoarceți pe-nserat mâine, acasă, cu plimbarea făcută.

Scorpion
Le faceți o surpriză unor prieteni care se mută în casă nouă sau tocmai și-au schimbat serviciul și faceți o tratație în cinstea lor pentru că țineți foarte mult la ei.

Săgetător
Dispuneți de o mare energie și ca atare vă puteți apuca de treburi gospodărești sau să pregătiți masa pentru mai mulți musafiri decât de obicei, o să faceți lucruri inedite.

Capricorn
O s-alegeți cea mai potrivită varianta de relaș, fie el și activ, oricum nu vă lăsați până nu se vor simți și cei din anturajul vostru bine.

Vărsător
Întâlnire cu ecouri în viața sentimentală, o să apară sau reapară cineva care-și dorește să fie alături de voi și-ar face orice pentru asta

Pești
O să puneți la bătaie o sumă de bani ca să luați un cadou unor sărbătoriți și sau aveți de cheltuială că ieșiți la plimbare și o să vreți să vă luați una, alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here