HOROSCOP – Ce vă rezervă astrele vineri, 26 octombrie

447

Berbec
Ar trebui să vă reconsideraţi poziţia faţă de câteva persoane pe care le-aţi desconsiderat pe nedrept până acum. Acest lucru este foarte posibil să se întâmple dacă veţi fi nevoit să le cereţi ajutorul într-o problemă urgentă.

Taur
Veţi fi ajutaţi de câteva persoane cărora li se par interesante proiectele propuse de dvs. Concentrându-vă şi fiind foarte atenţi la ceea ce faceţi, veţi reuşi să-i impresionaţi.

Gemeni
Se anunţă o zi plină de surprize plăcute, mai ales în plan sentimental. Există astăzi şi tendinţa de a exagera cu cheltuielile, iar dacă nu vă înfrânaţi acest elan, s-ar putea să regretaţi.

Rac
Astăzi, aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, intuiţia vă va ajuta să rezolvaţi problemele financiare importante.

Leu
Acum începeţi să conştientizaţi efectul negativ pe care îl exercită o persoană din anturaj asupra dvs. Este momentul să luaţi iniţiativa, altfel riscaţi să pierdeţi tot mai mult teren.

Fecioară
Astăzi, vi se va cere să elaboraţi un proiect foarte complex, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi, căci sigur îi veţi face faţă. Şi nu vă faceţi griji nici pentru acţiunile neterminate, căci le vor prelua alţii.

Balanţă
Lipsa de energie vă face astăzi să nu luaţi prea în serios niciuna dintre îndatoririle pe care le aveţi. Înţelegerea pe care o aşteptaţi de la aceştia depinde însă de modul cum v-aţi asumat responsabilităţile profesionale până în acest moment.

Scorpion
Nu se anunţă nimic deosebit nici în ceea ce priveşte planul financiar. Atâta doar că, dacă astăzi v-aţi fi aşteptat să primiţi o sumă oarecare de bani, este posibil să nu o primiţi.

Săgetător
Dacă vă păstraţi capul pe umeri, puteţi trece de cele câteva încercări care sunt menite a vă testa răbdarea şi perseverenţa. Sănătatea ar fi şi mai bună dacă aţi începe nişte ore de fitness şi aţi mânca mai sănătos.

Capricorn
Astăzi, aveţi tendinţa de a reproşa diverse lucruri unor persoane care v-au ajutat într-o situaţie delicată, găsindu-le o mulţime de presupuse greşeli şi dovedindu-vă astfel nerecunoscători.

Vărsător
Astăzi, va trebui să vă împărţi timpul acordând atenţie atât vieţii intime, cât şi activităţii profesionale, chiar dacă primează latura sensibilă.

Peşti
Aveţi parte de o zi în care orice decizie se va dovedi a fi de bun augur pentru viitorul dvs., mai ales din punct de vedere sentimental. Relaţiile sociale sunt favorizate şi vă veţi simţi bine în orice anturaj, datorită comunicativităţii de care daţi dovadă.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here