HOROSCOP – Ce vă rezervă astrele vineri, 17 august

555

Berbec
Este posibil sa aveti o zi relativ incarcata, cu diverse probleme de rezolvat atat in camin, cat si la locul de munca sau in afaceri. Aveti idei originale si valoroase, care va pot fi de mare ajutor in activitatea profesionala. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta conjunctura favorabila pentru a va ocupa in special de activitati care necesita creativitate si inspiratie. In relatiile cu cei din jur, contextul astral de azi este foarte bun pentru rezolvarea controverselor sau a eventualelor conflicte, pentru reconcilieri etc.

Taur
Este posibil sa se iveasca ocazia sa faceti anumite imbunatatiri la care va ganditi de ceva vreme, atat in ceea ce priveste confortul locuintei cat si in relatia cu partenerul de viata. De asemenea, sunt favorizate relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. In partea a doua a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana importanta in domeniul dumneavoastra de activitate. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante in plan financiar si sa tineti cont de opiniile partenerului de viata.

Gemeni
Este un moment bun pentru a lua decizii in ceea ce priveste investitiile, fiindca parcurgeti o perioada in care intuitia va ajuta sa faceti alegeri inspirate. Aveti posibilitatea sa rezolvati chestiuni financiare delicate. In partea a doua a zilei sunt sanse sa petreceti momente foarte placute la o intrunire cu persoane apropiate. Este o zi buna pentru a lamuri eventualele neintelegeri. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa profitati de contextul astral al zilei pentru a va ocupa de un hobby creativ.

Rac
Se pare ca ati parcurs o perioada destul de dificila pe plan sentimental si in relatiile sociale, dar astazi ar trebui sa simtiti o schimbare in bine, cel putin in relatia cu persoana iubita. La locul de munca sau in afaceri, aveti posibilitatea sa va afirmati dovedind ca ideile si initiativele dumneavoastra sunt foarte bune. Eastrolog.ro va recomanda sa dati dovada de rabdare si sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere. Intuitia si creativitatea va pot ajuta sa faceti schimbari de ordin estetic la locul de munca sau in camin.

Leu
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o calatorie in interesul familiei. Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii cu colegii de munca sau cu parteneri de afaceri. Cu toate dificultatile pe care le intampinati, aveti sanse sa duceti la bun sfarsit o lucrare importanta, in care ati investit mult timp. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda mai in varsta.

Fecioara
Astazi aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara mai veche. Este o zi favorabila in plan profesional si in afaceri, care va ofera ocazia sa finalizati lucrari incepute cu ceva timp in urma. De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupa de problemele persoanelor mai in varsta din familie. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti grija sa va respectati promisiunile.

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, care ar putea ajuta la reusita unei afaceri. Sunt sanse ca munca depusa in ultima perioada sa inceapa sa dea rezultate si sa contribuie la imbunatatirea relatiilor cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie membrilor mai tineri ai familiei.

Scorpion
S-ar putea ivi ocazia sa faceti o calatorie de placere impreuna cu cateva persoane apropiate. Aveti nevoie sa va relaxati si sa va refaceti energia fizica si mentala. Puteti sa va bazati pe intuitie pentru a lua o initiativa in privinta relatiilor cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont de faptul ca astazi simtul practic este diminuat.

Săgetător
Aveti idei bune, care merita sa fie puse in aplicare. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, eastrolog.ro va recomanda sa fiti perseverent si sa acceptati ajutorul celor din jur. In plan sentimental, contextul astral al zilei favorizeaza detensionarea relatiei cu persoana iubita si, in cazul celor certati, chiar o impacare. Este o zi propice pentru a face imbunatatiri in camin: zugravit, refacerea decoratiunilor, rearanjarea mobilei etc.

Capricorn
Este o zi buna pentru activitati creative. Aveti posibilitatea sa faceti mici schimbari la locul de munca, pentru a imbunatati ambianta si productivitatea. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa acordati aah prioritate proiectelor de viitor si discutiilor serioase cu persoane importante. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa decurga in deplina armonie. Impreuna puteti realiza tot ce v-ati propus pentru urmatoarea perioada.

Vărsător
Aveti capacitatea sa va adaptati cu usurinta unor situatii noi si sa luati rapid decizii inspirate. Va puteti ocupa de probleme dificile, la locul de munca sau acasa. Astazi sunt favorizate activitatile creative, mai ales in ceea ce priveste mediul si metodele de lucru. Eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Peşti
Aveti ocazia sa va dovediti talentul si creativitatea. Eastrolog.ro va recomanda sa va bazati pe intuitie. Ar fi bine sa petreceti dupa-amiaza impreuna cu partenerul de viata si cu persoanele mai tinere din familie. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta!

Sursa – eastrolog.ro

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here