HOROSCOP – Ce vă rezervă astrele marţi, 21 august

498

Berbec
Relaţia cu prietenii va fi prioritară astăzi, deoarece vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta în mod deosebit.

Taur
Conjunctura astrală de azi vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga bani din activităţi extraprofesionale. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu vă bazaţi numai pe forţele proprii, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate.

Gemeni
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. A sosit momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum.

Rac
Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu vă vor aprecia eforturile. Relaţia cu colegii este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să fiţi mult mai încrezători în reuşită.

Leu
Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii. Proiectele dv. pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute.

Fecioară
Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. La serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite.

Balanţă
Reuşiţi să fiţi pe fază cu tot ce se întâmplă, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul-plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături.

Scorpion
În familie, se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dv. în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana implicată nu vă trezeşte încrederea. Relaţia cu şefii este destul de tensionată. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare.

Capricorn
Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată.

Vărsător
Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să vă recunoaşteţi eventualele greşeli, dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor.

Peşti
Ar fi de dorit ca energia de care dispuneţi să o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, apelaţi la ajutorul colegilor.

AxaNews.ro

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here