HOROSCOP – Ce vă rezervă astrele în 19 august

157

Berbec
Astăzi poate ar fi bine să luaţi în calcul că va trebui să petreceţi câteva ore în plus la locul de muncă încercând să finalizaţi proiecte amânate de prea mult timp. Nu fiţi iritaţi şi luaţi lucrurile aşa cum sunt.

Taur
Astăzi vă puteţi găsi în postura de a fugi de propriile probleme. Încercaţi să fiţi mai destinşi, nu acţionaţi cuprinşi de încrâncenare şi aruncaţi o privire şi la cei din jur.

Gemeni
O persoană destul de autoritară va încerca să îşi impună cu orice preţ punctul de vedere, iar siguranţa cu care se exprimă vă va intimida. Va trebui să plecaţi capul şi să acceptaţi situaţia, deoarece nu dispuneţi încă de toate armele necesare pentru a intra într-o luptă deschisă cu aceasta.

Rac
Chiar dacă această perioadă pare la prima vedere radicală, în realitate vă va ajuta să vă maturizaţi şi să faceţi propriile alegeri. Asumaţi-vă consecinţele propriilor alegeri!

Leu
Căutaţi noi metode de a rezolva problemele cu care vă confruntaţi, fără a cere ajutorul celor din jur. Întoarceţi situaţia pe toate parţile şi folosiţi-vă puterea de convingere pentru obţine rezultatele dorite.

Fecioară
Sunteţi prinşi în tot felul de activităţi şi cu greu le mai faceţi faţă. Încercaţi însă să nu vă vărsaţi năduful pe cei din jur, care nu au nicio vină că sunteţi împovăraţi de responsabilităţi.

Balanţă
Astăzi şansa este de partea dvs. indiferent de ce veţi face. Este o zi bună pentru a pune la cale planuri sau pentru a cere iertare persoanelor faţă de care aţi greşit.

Scorpion
Astăzi este o zi bună pentru tranzacţii de orice fel. În plus, veţi fi calmi, echilibraţi şi mult mai toleranţi decât de obicei. Este recomandabil să încercaţi să socializaţi mai mult.

Săgetător
Sunteţi solicitaţi de dimineaţă până seara şi trebuie să daţi dovadă de rezistenţă fizică şi psihică. Abia dacă veţi avea timp să vă trageţi sufletul şi să beţi o gură de apă. Spre seară, când apele se vor mai linişti, un film sau o cină romantică vă vor relaxa.

Capricorn
Astăzi veţi fi cuprinşi de toane, iar deciziile luate în grabă nu vă vor aduce nici un beneficiu. Dimpotrivă, există riscul să băgaţi mai apoi mâna în buzunar pentru a achita pagubele produse.

Vărsător
Astăzi s-ar putea să plecaţi mai repede de la locul de muncă, pentru că aveţi un eveniment important în familie. Abia aşteptaţi să scăpaţi de responsabilităţi şi să va bucuraţi alături de cei dragi.

Peşti
Relaţia cu partenerul devine tot mai tensionată, pe fondul lipsei banilor. Vă simţiţi ca şi cum aţi fi legaţi la mâini şi la picioare, însă nu vă faceţi griji. Zilele următoare veţi vedea că situaţia se va rezolva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here