HOROSCOP – Ce vă rezervă astrele azi, 18 iulie

207

Berbec
Lipsa de realism se pare că vă va juca feste, dar, mai presus de orice, nu vă hazardaţi în operaţiuni financiare riscante. În relaţiile cu copiii, evitaţi să vă implicaţi în lupte pentru putere.

Taur
Azi va trebui să suportaţi ordinele unui superior pe care nu-l apreciaţi. În rest, respectaţi cunoştinţele şi prietenii partenerului ori partenerei dvs., altminteri ar putea renunţa la relaţia cu dvs.

Gemeni
La locul de muncă, veţi fi foarte apreciaţi pentru ideile originale. În ceea ce priveşte educaţia celor mici, fiţi pregătiţi să ascultaţi şi părerea celorlalţi membri ai familiei dvs.

Rac
Îndrăzniţi să vă folosiţi de diverse relaţii pentru a vă duce la bun sfârşit proiectele. În cuplu, dragostea va căpăta un nou aspect înfloritor.

Leu
La locul de muncă, veţi fi plini de energie, dinamism şi iniţiativă. În ceea ce priveşte situaţia materială, nu visaţi cu ochii deschişi, altminteri realitatea dură vă va prinde din urmă nepregătiţi.

Fecioară
Veţi cunoaşte o persoană care vă va face imediat fericiţi, dar nu trebuie să o idealizaţi prea mult, oricât ar fi aceasta de încântătoare. În afaceri, un curent favorabil vă va îndemna să acţionaţi cu multă eficienţă.

Balanţă
Veţi întâmpina câteva dificultăţi la locul de muncă, dar veţi fi în măsură să le rezolvaţi. Încercaţi să vă ajutaţi mai mult copiii în activităţile şcolare.

Scorpion
Vă veţi bucura din plin de confort material şi securitate emoţională. Întâlniri amoroase foarte interesante se arată la orizont. Sublimaţi-vă însă instinctele!

Săgetător
La locul de muncă, perseverenţa dvs. va fi pusă aspru la încercare, dar influenţele astrale vă vor oferi o mare clarviziune şi noroc. Relaţia cu şefii va deveni mult mai armonioasă dacă nu vă veţi eschiva de la asumare unor responsabilităţi.

Capricorn
Veţi fi prudenţi şi, în acelaşi timp, mereu în acţiune, fără a vă asuma riscuri inutile. Puteţi avea câteva necazuri cu sănătatea, dar nu vă vărsaţi nervii pe cei apropiaţi.

Vărsător
Veţi fi plini de imaginaţie, dar va trebui să ştiţi cum să o folosiţi în cel mai bun mod posibil, în aşa fel încât să vă dezvoltaţi din punct de vedere material. Pentru a vă menţine sănătatea, trebuie să mai şi faceţi sport.

Peşti
O zi agreabilă, căci vă veţi simţi liberi şi liniştiţi. Prietenia şi viaţa socială vor fi favorizate, căci veţi întâlni persoane cu care veţi avea multe afinităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here