HOROSCOP – Ce surprize vă pregătesc astrele azi, 26 septembrie

222

Berbec
Cineva încearcă să vă discrediteze, lansând tot felul de zvonuri şi bârfe pe seama acţiunilor pe care le-aţi făcut. Veţi fi foarte stricţi în a vă apăra şi foarte bine faceţi că adoptaţi o astfel de atitudine.

Taur
Nu este nevoie să jucaţi chiar totul pe o carte, întrucât creativitatea dvs. şi încrederea în forţele proprii vă permit să duceţi la bun sfârşit ceea ce aţi început în urmă cu mult timp.

Gemeni
Prietenia este unul din darurile dvs., dar poate că ar fi înţelept să mai faceţi şi câte o selecţie în anturaj. Unele persoane vă pot trage dinapoi şi vă pot pune într-o lumină proastă.

Rac
Genialitatea este un amestec de 1% inspiraţie şi 99% efort. Poate ar fi timpul să vă implicaţi serios în ceea ce faceţi, pentru că aveţi şanse mari să obţineţi tot ce vă doriţi.

Leu
Problemele financiare vă îngrădesc libertatea de mişcare şi vă declanşează o stare profundă de nemulţumire şi furie interioară. Încercaţi să nu vă vărsaţi amarul pe cei din jur, pentru că aceştia nu au nicio vină.

Fecioară
Discuţiile amicale cu cei din jur vă reîncălzesc sufletul şi vă dau o stare de confort emoţional. Vă simţiţi bine în compania prietenilor şi vă simţiţi fericiţi şi mulţumiţi.

Balanţă
Deciziile luate la furie şi la nervi s-ar putea să vă aducă multe necazuri. Sunteţi ocupaţi să demonstraţi celor din jur că puteţi face multe lucruri, însă în realitate vă afundaţi tot mai mult într-o mare de orgoliu nesatisfăcut.

Scorpion
Decât să daţi pilde şi sfaturi altora, mai bine v-aţi ocupa de propriile probleme, axându-vă pe proiectele de dezvoltare personală.

Săgetător
Trebuie să vă asumaţi noi responsabilităţi, iar acest lucru vă face să vă simţiţi panicaţi. Vă gândiţi că nu veţi putea duce lucrurile la bun sfârşit, iar presiunea exercitată de cei din jur vă face să fiţi tot mai agitaţi.

Capricorn
Afacerile încep încetul cu încetul să dea roade şi acest lucru vă bucură nespus. Cu banii câştigaţi s-ar putea să vă oferiţi un cadou, pentru a celebra acest lucru.

Vărsător
Astăzi, relaţia cu părinţii sau cu nişte rude mai în vârstă devine din ce în ce mai tensionată. Vi se fac tot felul de reproşuri, deşi dvs. nu vă simţiţi vinovaţi cu nimic.

Peşti
Simţiţi intens nevoia să socializaţi, să vă întâlniţi cu prietenii, însă se pare că toată lumea este ocupată sau implicată în tot felul de alte activităţi. Din acest motiv vă simţiţi trişti şi deprimaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here