HOROSCOP – Ce surprize anunță astrele pentru fiecare zodie în 29 septembrie

39

Berbec

O zi bună în care puteți arbora steagul păcii și să declarați armistițiu persoanelor din jur. Dacă partenerul v-a dat ceva dureri de cap în ultima perioadă, astăzi este o zi potrivită pentru o cină romantică.

Taur

Câteva rude cu care nu ați mai ținut legătura se gândesc să vă viziteze. Deși o vizită este în general un motiv de bucurie, prezența musafirilor nu vă va face weekendul mai bun.

Gemeni

Vă simțiți și arătați grozav, iar energia de care dispuneți vă va impulsiona în toate direcțiile vieții. Încercați să profitați de această ocazie pentru a trece la acțiune și pentru a lua decizii importante.

Rac

Un sfârșit de săptămână în care vă veți alinta, vă veți face micile mofturi și micile chefuri. O perioadă potrivită pentru o întâlnire cu prietenii și cu cei apropiați, la un pahar de vorbă și câteva glume bune.

Leu

Șocul austerității nu vă va face decât să deveniți tot mai depresivi. Cel mai înțelept ar fi să faceți un plan de acțiune și să vedeți de unde mai puteți strânge cureaua perioada următoare.

Fecioară

Stabiliți-vă niște priorități pentru a nu vă epuiza fizic. Dacă este necesar încercați să le dați o lecție serioasă celor care vă bârfesc.

Balanță

La capitolul relații și negocieri stați minunat, chiar dacă weekendul bate la ușă. Nu uitați că, uneori, problemele se soluționează pe ultima sută de metri.

Scorpion

Lucrurile sunt de partea dvs. și, prin urmare, dacă doriți să vă exprimați punctul de vedere, să-i convingeți pe ceilalți de oportunitatea planurilor dvs. este cel mai potrivit moment să o faceți.

Săgetător

O perioadă bună pentru a vă pune ordine prin lucruri și pentru a deretica prin casă. Spre seară, s-ar putea să ieșiți și să socializați. Dacă sunteți singuri, sunt mari șanse să cunoașteți pe cineva.

Capricorn

Veți constata că cei din jur sunt dispuși  să vă sară în ajutor. Chiar dacă vă vine greu să acceptați faptul că nu le puteți face pe toate, trebuie să înțelegeți că este și acesta un motiv pentru care nu suntem singuri pe lume.

Vărsător

Nu reușiți să vă concentrați și aveți impresia că cei din jur vă sunt împotrivă. Dacă veți deschide ochii, veți vedea că vor să vă ajute.

Pești

Veți beneficia de energie suplimentară și s-ar putea să vă petreceți momente intense în compania partenerului/partenerei dvs. alături de care veți face planuri privind achiziția unui obiect important. O excursie este bine-venită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here