HOROSCOP – Ce spun astrele pentru azi, 24 martie

533

Berbec

Apar rezultatele bunei colaborări cu un partener de afaceri. Împreună, reușiți să terminați o lucrare importantă. După-amiază sunteți nemulțumiți din cauza relațiilor sentimentale. Un prieten vă va ajuta să treceți mai ușor peste acest moment.

Taur

S-ar putea ca relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o aveți de dimineață. Dacă doriți să faceți investiții pe termen lung, mai așteptați o vreme, pentru că acum nu vă surâde norocul.

Gemeni

Aveți tendința de a miza totul pe o singură carte, ceea ce vă poate duce la un eșec de proporții. }ineți cont de sfaturile unui coleg și prieten totodată, care vă sugerează atitudinea corectă pe care trebuie s-o adoptați!

Rac

Dimineața s-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă schimbați simțitor situația financiară.

Leu

Nu încercați să cereți astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteți convinși că o meritați! Mai bine limitați-vă la activitățile de rutină, care nu necesită prea multă concentrare. După-amiază sunt șanse să vă liniștiți puțin, în mijlocul familiei.

Fecioară

Dimineața s-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate și să vă anunțe că intenționează să vă viziteze. Evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață pe această temă.

Balanță

Astăzi s-ar putea să nu fiți prea inspirați și nici prea comunicativi. Evitați întâlnirile de afaceri și călătoriile, pentru că sunteți predispuși la greșeli! Totodată nu începeți activități delicate sau laborioase.

Scorpion

Se pare că nu vă simțiți în apele dvs., tocmai acum, când aveți multe de rezolvat. Nu vă asumați riscuri importante, pentru că aveți puține șanse de reușită.

Săgetător

Dimineața s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă. Este posibil să fiți nevoiți să plecați într-o călătorie neprevăzută pentru a rezolva unele probleme familiale. Dacă circulați cu mașina, fiți foarte atenți!

Capricorn

Sunteți tentați să începeți mai multe treburi deodată. Nu fiți nerăbdători, pentru că riscați să faceți greșeli. Referitor la bani, nu vă faceți iluzii, pentru că sunt puține șanse să-i recuperați dacă i-ați dat cu împrumut unei persoane lipsite de încredere.

Vărsător

S-ar putea să fiți indispuși din cauza dificultăților financiare, dar și ca urmare a unor discuții în contradictoriu cu unul din șefii dvs. Păstrați-vă cumpătul, indiferent ce se întâmplă, și ascultați sfaturile unei colege binevoitoare!

Pești 

Încercați să fiți mai atenți la cheltuieli! Ca să evitați o ceartă cu partenerul de viață, astrele vă sfătuiesc să vă consultați înainte de a merge la cumpărături și cu partenerul de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here