HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele vineri, 8 februarie

506

Berbec
Săptămâna a ajuns la jumătate, însă vă simţiţi ca şi cum ar fi weekend. Nu e nimic rău în asta. Faceţi minimul necesar şi acordaţi-vă cât mai mult timp. Duceţi-vă la o plimbare sau ieşiţi la o terasă, pentru a vă reîncărca bateriile!

Taur
În cazul în care sunteţi implicaţi în afaceri cu persoane străine, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece.

Gemeni
În plan personal sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum se vor dovedi a fi apreciate de cei din jur. Situaţia dvs. financiară nu este foarte bună şi acest lucru vă creează o stare de indispoziţie.

Rac
Deşi credeaţi că la serviciu treburile încep să devină mai uşoare, apar alte activităţi care vă obosesc, în familie sau în grupul dv. de prieteni. Concentraţi-vă, căci va merita efortul!

Leu
Nu vă este foarte clar în ce parte vreţi s-o apucaţi şi, cu cât sunteţi mai presaţi de timp, cu atât vă e mai greu să luaţi o decizie. Nu vă stresaţi! Lăsaţi lucrurile să se aşeze de la sine. La momentul potrivit veţi şti ce aveţi de făcut.

Fecioară
Este posibil ca planurile dvs. pentru timpul liber să fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat care vă va ţine peste program la serviciu. Vi se va face o propunere legată de o investiţie, dar nu trebuie să vă grăbiţi să-i daţi curs.

Balanţă
Sunteţi cam nemulţumiţi de felul în care evoluează lucrurile în familie. Nu este exclus însă ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată. O activitate de divertisment v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi.

Scorpion
Lucrurile în jurul dv. se schimbă brusc şi vă e greu să vă adaptaţi la ele, întrucât sunteţi mult prea ancoraţi în vechile dv. probleme. Singura soluţie este să fiţi mai relaxaţi şi mai optimişti. Până la urmă, puteţi obţine avantaje din orice situaţie!

Săgetător
Este perioada cea mai bună din an pentru dv., însă nu păreţi să simţiţi că s-ar întâmpla ceva deosebit. Prin urmare, sunteţi tentaţi să cheltuiţi mai mult decât de obicei. Asiguraţi-vă totuşi că daţi banii pe ceva care să vă facă să vă simţiţi mai bine!

Capricorn
Pe plan financiar trebuie să fiţi mai atenţi decât aţi fost în ultima vreme. E momentul să închideţi acele robinete prin care banii vi se duc pe apa sâmbetei. Găsiţi-vă punctele vulnerabile şi protejaţi-vă!

Vărsător
Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii dvs. În plan financiar, este foarte posibil să aveţi parte de o bucurie. Veţi primi o sumă de bani pe care aţi putea-o utiliza pentru a vă satisface un moft. Nu vă implicaţi în mai multe activităţi odată!

Peşti
Vă agitaţi în mod inutil şi aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă impulsivităţii. Sentimentul de însingurare şi de nemulţumire ar putea fi depăşit dacă v-aţi implica mai mult în activităţile domestice.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here