HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele sâmbătă, 6 iulie

184

Berbec

Se anunță noi colaborări, dar nu sunteți în cea mai bună formă ca să luați decizii importante. Ar fi mai bine dacă ați aștepta o nouă săptămână pentru a vedea ce e de făcut.

Taur

Încă de dimineață dați dovadă de maximă intuiție. Cum ați putea folosi această calitate pentru a obține potențialul maxim de pe urma ei? Poate că ar fi bine să lăsați vocea inimii să vorbească.

Gemeni

Atmosfera generală vă face să simțiți intens nevoia unei schimbări. Poate e vorba de o schimbare a garderobei sau poate veți face unele modificări în casă. Dacă vă confruntați cu probleme financiare, nu este indicat să vă împrumutați.

Rac

Dacă vă veți păstra capul pe umeri și nu vă veți grăbi către câștiguri peste noapte, s-ar putea ca afacerile pe care le începeți în această perioadă să aducă și ceva profit.

Leu

Tendința generală a zilei este să faceți exact opusul lucrurilor pe care obișnuiți să le realizați. Veți explora dimensiuni noi, care vă vor ajuta să vă construiți personalitatea, cunoscând laturile diferite ale vieții.

Fecioară

Este momentul potrivit pentru a vă face remarcați în viața publică ori la serviciu, pentru că astăzi nimeni și nimic nu vă poate deturna de la drumul pe care doriți să-l parcurgeți.

Balanță

Astăzi se anunță noi oportunități pe toate planurile, fie în plan personal, fie profesional. Ar fi bine să le analizați pe fiecare în parte, pentru a nu lua o decizie în pripă. Acordați-vă timpul necesar pentru a analiza situația.

Scorpion

Instinctul vă spune să stați deoparte de o persoană, însă inima vă dictează contrariul. Vă place să vă jucați cu focul. În ciuda tuturor avertismentelor, s-ar putea ca la final să vă ardeți.

Săgetător

Dragostea v-a provocat unele stări de neliniște în ultima perioadă. De vină este faptul că nu ați avut curajul necesar să vă exprimați adevăratele sentimente. Luați taurul de coarne și spuneți ceea ce simțiți.

Capricorn

Investițiile pe care le-ați făcut în ultima perioadă v-au cam destabilizat bugetul. Erați obișnuiți să trăiți la un anumit standard și, deodată, vă treziți în ipostaza în care trebuie să strângeți cureaua.

Vărsător

Imaginația, combinată cu inteligența nativă pe care o manifestați, vă va permite să găsiți mijloacele creative pentru a vă redecora locuința. Veți cheltui puțini bani și veți face schimbări majore.

Pești

Dacă sunteți implicați într-o relație, bucurați-vă de energia și buna-dispoziție de care dați dovadă pentru a rezolva problemele apărute. O ieșire alături de prieteni și interacțiunea cu cei din jur vă vor oferi încrederea necesară pentru a continua pe drumul pe care ați pornit.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here