HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele miercuri, 6 februarie

427

Berbec
Vă aşteaptă o zi destul de bună, căci orice veţi încerca veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să vă deterioraţi relaţiile cu cei din jur.

Taur
Ar fi bine să faceţi o schimbare de program, căci astăzi nu aveţi nicio şansă să finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Lucrurile vă ies destul de greu, mai ales la serviciu, aşa că, cel mai bine ar fi să vă ocupaţi de chestiunile de rutină.

Gemeni
Dacă există neînţelegeri cu privire la subiectele pe care le împărtăşiţi cu unii colegi, faceţi efortul şi mai explicaţi-le încă o dată. Certurile nu vă vor avantaja deloc. În rest, reduceţi consumul de carne pentru a vă detoxifia.

Rac
Cineva aşteaptă veşti de la dvs. şi este nemulţumit de \ntârziere. Succesul în afaceri pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă.

Leu
Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi cam pesimişti. Poate eraţi obişnuiţi cu succese lejere, iar ritmul în care trebuie să munciţi acum vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate după orele de program. Vă va face mult bine!

Fecioară
Veţi constata cu bucurie că promisiunea unui colaborator mai vechi de a vă ajuta financiar va fi respectată. În tot ceea ce veţi întreprinde, ideal ar fi să vă bazaţi mai mult pe simţuri decât pe intelect.

Balanţă
Energia dvs. fizică este la minimum, aşa că nu faceţi eforturi prea mari pentru a depăşi obstacolele ce vi se pun azi în cale. Câteva ore de odihnă vă vor ajuta să vă puneţi pe picioare.

Scorpion
O persoană încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi în jurul dvs. Inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta să-l contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi cu încredere la vechii prieteni.

Săgetător
Deşi sunteţi entuziasmaţi de un nou proiect sau de direcţia în care vă îndreptaţi, cei din jur nu vor fi pe aceeaşi lungime. Acesta nu este un motiv întemeiat să vă pierdeţi din avântul sau entuziasmul.

Capricorn
Sunteţi neatenţi şi ajungeţi într-o situaţie delicată. Lăsaţi mândria la o parte şi apelaţi la acea persoană care vă poate ajuta. Gândiţi-vă bine la ce aveţi de pierdut! Părintele de sex opus va avea o realizare materială, de care vă puteţi bucura şi dvs.

Vărsător
Sunteţi cam prost dispuşi şi asta vă împiedică să faceţi tot ce v-aţi dori. Nu trebuie să vă impacientaţi. În definitiv, o zi de odihnă este bine venită!

Peşti
Capacitatea dvs. de a lua decizii este maximă. Şi totuşi, nu ar fi indicat să o folosiţi în domeniul tranzacţiilor financiare. Aţi putea însă să vă ocupaţi de relaţiile cu prietenii.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here