HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele joi, 27 iunie

301

Berbec

S-ar putea să fi avut niște bătăi de cap în ultima perioadă, în ceea ce privește atingerea obiectivelor propuse. Poate a fost vorba despre niște neînțelegeri sau nesincronizări. Găsiți însă o cale și mergeți înainte cu proiectele dvs.!

Taur

Deși e început de săptămână, vă simțiți cam obosiți și deprimați.  Responsabilitățile domestice vă copleșesc. O soluție bine-venită ar fi să fiți mai organizați cu timpul.

Gemeni

Atmosfera în relația de cuplu este un pic tensionată, iar influența astrală accentuează această stare de fapt. Ați putea pune paie pe foc și să stârniți o ceartă având ca punct de plecare lucruri neînsemnate.

Rac

Astrele vă vorbesc azi despre ispită, despre seducție, despre experimentarea tuturor fanteziilor ascunse. Nu trebuie însă să vă strigați în gura mare dorințele!

Leu

Aveți azi șansa unei vindecări și transformări radicale în viața de cuplu. Pentru a conștientiza însă ce vă doriți de la relația dvs. pe viitor, fiți onești!

Fecioară

S-ar putea să fiți nevoiți să treceți prin câteva momente delicate în decursul acestei zile, când vine vorba despre relația cu șefii dvs. Sunteți puși în situația de a da explicații despre modul cum v-ați îndeplinit sarcinile de serviciu. Nu fiți speriați și asumați-vă răspunderea.

Balanță

Ștergeți praful ultimelor săptămâni și lăsați confuzia în spate! Imaginația și capacitatea dvs. creativă au fost afectate din cauză că nu ați știut în ce direcție să le canalizați. De azi, lucrurile se vor schimba.

Scorpion

Este o zi tocmai bună pentru a face câteva evaluări în viața dvs. profesională. De asemenea, e bine să vă faceți ordine în acte. Scăpați de hârtiile inutile și organizați-vă actele importante!

Săgetător

O idee minunată, care îl implică și pe partenerul dvs. și la care ați zăbovit un timp, va fi criticată aspru chiar de el! Perceptiva este văzută în mod diferit și asta este cauza tuturor neînțelegerilor. Dacă vreți să construiți într-adevăr ceva durabil, va trebui să faceți pașii necesari unul câte unul.

Capricorn

Configurația astrală de azi ar putea lumina viața dvs. sentimentală. Vă face foarte bine o ieșire. Nu este vorba doar de socializare și de noi contacte, cât mai mult despre o revitalizare a relației de cuplu.

Vărsător

De multe ori nu vă e deloc pe plac munca asiduă. Chiar dacă vă confruntați cu probleme, alegeți să le ignorați. Nu este calea cea mai bună, deoarece în curând acestea vă vor asalta. A venit vremea să vă asumați câteva responsabilități!

Pești

Dacă sunteți în căutarea unui nou job, poate că asta este ziua în care îl veți găsi. Totodată, veți fi în stare să rezolvați probleme mai mici sau, din contră, delicate, cu cea mai mare ușurință.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here