HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele azi, 9 iulie

92

Berbec

Un colaborator se pare că nu este dispus să își facă treaba cu maximă seriozitate, așa încât sunteți hotărâți să purtați o discuție în care să clarificați lucrurile. Fiți totuși diplomați și astfel veți avea numai de câștigat.

Taur

Astăzi debordați de energie și s-ar putea să vă grăbiți să luați unele decizii. Fie veți întrerupe pe nepusă masă unele colaborări, fie vă veți precipita să semnați unele contracte.

Gemeni

Problemele care odinioară păreau de nedepășit, astăzi vor fi rezolvate cât ai bate din palme. Aveți eficiență, aveți logică și mai ales vreți să finalizați acțiunile începute. Acesta va fi factorul catalizator ce vă va stimula să lucrați cu toate forțele pentru a obține rezultatul dorit.

Rac

Chiar dacă informațiile pe care le primiți astăzi sunt destul de haotice și pesimiste, încercați să nu plecați urechea din primul moment la veștile care vi se dau.

Leu

Dacă vi se închide ușa în nas, învățați să intrați pe fereastră. Este o vorbă care vi se potrivește de minune. Chiar dacă orgoliul vă este rânit printr-un refuz, nu abandonați demersurile pe care le faceți.

Fecioară

Vă faceți planuri de vacanță, însă nu prea dispuneți de finanțele necesare ca să le și  puneți în practică. În loc să vă plângeți de milă, mai bine v-ați revizui cheltuielile. În plus, puteți găsi sprijin la un angajator dornic să apeleze la serviciile dvs.

Balanță

Aveți dorința să faceți ceva, vreți să obțineți fie recunoaștere, fie avantaje materiale, fie prestigiu social. Important este să știți exact și la obiect ce vă doriți cu adevărat. Nu se poate să vreți din toate și să le și obțineți deodată.

Scorpion

Stabiliți-vă clar scopul și  destinația în viață și  veți vedea că vor apărea și persoanele dornice să vă susțină.  În rest, evitați excesele alimentare care vă dăunează sănătății.

Săgetător

Vă găsiți liniștea alături de persoana iubită, pentru că sunteți înțeleși și sprijiniți. Prin orice fel de probleme treceți astăzi, vă puteți baza pe ideile și optimismul partenerului de viață.

Capricorn

Multe vise, multe speranțe și ambiția necesară de a le pune în practică. Vă angajați la un drum lung și greu astăzi, însă rezultatele ce vor apărea vor fi minunate și  mulțumitoare.

Vărsător

Imediat ce norii se vor disipa, veți redeveni persoana cu care s-au obișnuit toți din jurul dvs. Nu vă panicați pentru desfășurarea evenimentelor zilele acestea. Este doar o stare trecătoare.

Pești

O rudă are o problemă serioasă și vă grăbiți să îi săriți în ajutor. Astăzi nu vă veți mai gândi la problemele personale, ci vă veți focaliza pe cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here