HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele azi, 5 iulie

41

Berbec

Încercați să adoptați o figură misterioasă, dar, fiind atât de volubili și deschiși, se pare că nu vă iese. Sunteți făcuți pentru a interacționa liber cu cei din jur, așa încât rolul misteriosului nu este croit pentru dvs.

Taur

Când credeați că s-au mai liniștit apele la locul de muncă, iată că totul se întoarce cu susul în jos și amorțeala în care ați intrat se spulberă într-o secundă. Pregătiți-vă pentru un război de culise îndelungat.

Gemeni

Ați avut de finalizat o lucrare, însă datorită faptului că cei din jur v-au ținut la telefon povestindu-vă toate problemele prin care trec, iată că ați rămas în urmă cu activitățile dvs. Astăzi poate ar fi înțelept să nu mai răspundeți la fiecare apel telefonic .

Rac

La capitolul relații, situația nu este prea roz, mai ales că partenerul dvs. este cuprins de toane ce sunt greu de înțeles sau de explicat. Există și o veste bună, și anume că veți străluci în ceea ce privește finanțele și studiile.

Leu

Dacă sunteți un spirit artistic, astăzi inspirația vă va ajuta să creați ceva interesant. Dacă însă nu aveți o înclinație specială către arte, veți descoperi că sunteți mai atenți decât de obicei față de detalii și față de lucrurile care necesită o atenție sporită.

Fecioară

Aveți multe de învățat, pentru că un examen sau un interviu important bate la ușă. Va trebui să vă structurați programul într-un mod cât mai eficient, alternând orele de studiu cu cele de relaxare.

Balanță

Ați împrumutat niște bani, iar datornicii vă tot poartă cu vorba, amânându-vă de pe o zi pe alta. Nici nu știți ce să mai credeți, deși intuiți răspunsul. Va fi foarte greu să vă mai vedeți banii restituiți.

Scorpion

S-ar putea să descoperiți că săriți de la o idee la alta precum o minge de ping pong. Într-un minut, s-ar putea să adoptați o direcție, în timp ce în următorul minut să porniți pe un cu totul alt curs.

Săgetător

Puteți dovedi multă înțelegere și sensibilitate în fața nevoilor celorlalți. Veți avea și răbdarea necesară de a-i asculta pe cei din jur și de a încerca să găsiți împreună cu aceștia soluția pentru a-și rezolva impasul prin care trec.

Capricorn

Cineva s-a jucat cu inima dvs. iar acum v-a abandonat, ca și cum nu v-ar mai cunoaște. Vă simțiți răniți și jigniți, însă este o lecție bună de viață. Astfel, ați învățat să nu vă mai oferiți inima cu toată dărnicia și să fiți mai precauți când intrați într-o nouă relație.

Vărsător

Intuiția a crescut în mod constant în ultimele luni, așa încât astăzi s-ar putea să funcționeze la un nivel mai mult decâtridicat. Veți putea să descoperiți că anticipați gândurile celor din jur.

Pești

Intuiția pe care o manifestați astăzi poate fi comparată cu premoniția sau clarviziunea. Aveți grijă ce urați celor din jur, căci s-ar putea să se împlinească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here