HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele azi, 13 iulie

33

Berbec

Seducție și pasiune sunt cuvintele pe ordinea de zi astăzi. Prin urmare, puteți pregăti un moment special pentru diseară, făcându-i o surpriză partenerei dvs. O cină romantică sau o ieșire în oraș ar fi bine-venită.

Taur

Iubirea și energia pe care le manifestați sunt debordante. Nu puteți să le împăcați însă pe toate, așa încât abordați totul în mod gradat.

Gemeni

Sunteți în căutare de noi și noi experiențe. Din păcate însă și gândul vă zboară aiurea cu mare ușurință, așa încât astăzi va trebui să faceți un efort pentru a vă focaliza atenția pe o singură acțiune.

Rac

Iertați-i pe cei care v-au rănit în trecut și luați-vă rămas-bun de la situațiile care vă insuflă o stare de nesiguranță și nemulțumire.

Leu

Frumusețea și creativitatea sunt cheia succesului zilei de astăzi. Prin urmare, vă veți axa pe modul în care arătați și ideile pe care le veți verbaliza vor fi apreciate de cei din jur.

Fecioară

Traumele din trecut, neîmplinirile și nemulțumirile și-au pus profund amprenta asupra personalității dvs. Dacă nu vă veți hotărî să acordați mai multă încredere celor din jur, nu veți putea realiza ce v-ați propus.

Balanță

A fost foarte ușor să extrageți adevărul pe care îl căutați din informațiile ce v-au fost furnizate, însă în următoarele ore aveți grijă că instinctele dvs. nu vor mai fi la fel de performante ca de obicei.

Scorpion

Suișurile și coborâșurile din relația dvs. vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi la un bâlci. Va simțiți aruncați dintr-o parte în alta.

Săgetător

Se pare că astăzi veți cădea victima unor circumstanțe mai puțin plăcute, în care veți fi acuzați de lucruri pe care nu le-ați spus că nu le-ați făcut, însă este o oportunitate să vedeți cine se va ridica și vă va lua apărarea.

Capricorn

Neseriozitatea colaboratorilor vă face astăzi să vă pierdeți firea și să fiți mai agresivi verbal decât de obicei. Veți tuna și fulgera, însă pe bună dreptate, căci aveți termene limită pe care trebuie să le respectați.

Vărsător

Să nu vă așteptați ca lucrurile să meargă chiar în direcția pe care o doriți. Uneori, un pic de suferință dă naștere unui sentiment de modestie și apreciere justă a valorilor.

Pești

Nu este nici timpul și nici locul să riscați totul pe o carte. Fiți precauți, analizați situația și ofertele ce vi se fac, însă nu vă grăbiți să oferiți un răspuns imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here