HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele azi, 12 iulie

34

Berbec

Restricțiile și blocajele își au și ele rostul lor. S-ar putea să fie un semnal de alarmă că ați pierdut din vedere un element sau că ar fi bine să vă revizuiți încă o dată planul de acțiune.

Taur

Astăzi aveți chef de distracție. S-ar putea să fiți sufletul colegilor de la serviciu și să-i amuzați prin replicile pe care le veți da. Este o zi în care vă simțiți mai ușurați și de aici veți putea beneficia de idei interesante pentru planurile viitoare.

Gemeni

Un zvon nefondat s-ar putea să agite apele în grupul dvs. de prieteni și să facă loc suspiciunii. În câteva zile adevărul va ieși la iveală. Fiți însă precauți la acțiunile pe care le întreprindeți.

Rac

Banii vă lipsesc pentru niște achiziții indispensabile, așa încât acum va trebui să vă înarmați cu răbdare până vă mai echilibrați balanța financiară. Totodată, fiți atenți la ce au de spus cei din jurul dvs.

Leu

Punctualitatea este una dintre calitățile cele mai importante care asigură succesul în viață. În cazul în care aveți o problemă în acest sens, ar fi bine ca astăzi să vă dați ceasul cu câteva minute înainte pentru a nu \ntârzia la o întâlnire importantă.

Fecioară

Sunteți o persoană cu sentimente profunde, capabilă de mult autosacrificiu, de seriozitate. Aceste calități vor fi observate de către cei din jur, care vă vor aprecia în tot ceea ce faceți.

Balanță

Timpul petrecut alături de cei dragi nu este niciodată irosit. Este momentul să vă alăturați familiei, pentru că ați cam neglijat-o în ultima perioadă. Ar fi timpul să vă puneți la curent și cu ultimele evenimente familiale.

Scorpion

Este posibil să cunoașteți pe cineva cu care să legați o relație strânsă. Plutiți de fericire și nici măcar nu știți ce este cu dvs. și cum ar trebui să reacționați. Comportați-vă cât mai natural și lăsați-vă cuprinși de starea de fericire pe care o resimțiți.

Săgetător

Vreți să trăiți după propriile reguli, însă se pare ca autoritățile sau cei din jur au ceva de spus în această privință. Este în regulă să interpretezi rolul rebelului, atâta timp cât nu-i afectezi pe ceilalți.

Capricorn

În familie lucrurile se tensionează astăzi mai mult decât de obicei și vă puteți ciocni de încăpățânarea și obtuzitatea rudelor mai în vârstă. Acestea se îndârjesc să vă ofere soluțiile lor, fără să țină cont de alternativele dvs.

Vărsător

Schimbul de mesaje cu ființa iubită e revigorant, până la un punct, când o să constatați că s-a instalat un soi de răceală, de indiferență. Sperăm că e pasageră. Dacă nu vă simțiți în formă, poate-i trimiteți pe copii cu școala în excursie, cu colegii de clasă, nu-i țineți lângă voi, acasă.

Pești
E posibil să apară unele mici inconveniente la vila sau la hotelul în care o să vă cazați, dar dacă vorbiți cu patronul se remediază orice, încât să vă priască sejurul. Se rezolvă, chiar dacă mai încet, dar sigur, o problemă de sănătate a cuiva din familie și o să fie un motiv de bucurie pentru toți ai casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here