HOROSCOP – Ce ne rezervă astrele azi, 10 iulie

42

Berbec
Poate ați reușit să adunați banii restanți și să vă luați, în sfârșit, niște obiecte de uz casnic sau să faceți niște modificări în spațiul locuibil.

Taur
O să încasați niște bani, puteți semna și niște acte, dar trebuie să fiți cu mare băgare de seamă, să nu greșiți la nici una dintre manevre.

Gemeni
Se rezolvă o problemă cu locuința, a voastră sau a părinților, o vindeți, o cumpărați, se întâmplă ceva bun, oricum.

Rac
Pot apărea cheltuieli neprevăzute și să vi se dea un pic bugetul peste cap, dar o să fiți, totuși, stăpâni pe situație și n-o sa ajungeți la faliment.

Leu
O să-i întindeți o mână de ajutor unei persoane care se află într-o încurcătură și, fie că are nevoie de bani sau doar de un sfat bun, o să-i fiți de folos.

Fecioară
Bun randament în colectivitate, puneți la cale diverse alte proiecte, se încheie o etapă și demarați alte activități, e efervescență mare la voi.

Balanță
Invitație la un eveniment monden, se împart poate și niște premii pe acolo, vi se recunosc și vouă niște merite sau faceți parte dintr-un juriu.

Scorpion
Negociere cu niște oameni care au nevoie de priceperea voastră, să lucrați împreună la un proiect, dar să vedem dacă vă pot plăti așa cum ați vrea.

Săgetător
Vă contactează cineva care vrea să-i faceți o favoare, să mergeți împreună pe undeva, să lucrați la ceva care o să vă aducă satisfacție morală în primul rând și apoi financiară.

Capricorn
Vă dați acordul să înceapă niște lucrări fie la job, fie acasă, e un volum mare de muncă și trebuie să vă mobilizați să faceți treaba ca lumea.

Vărsător
Relația cu ființa iubită trebuie păstrată într-o stare de armonie, e și momentul marilor întâlniri și știți că nu aduce anul ce aduce ceasul.

Pești
O să puneți capăt unei colaborări păguboase și să vă apucați de altceva, care să vă pună în valoare și să vă aducă și profit, asta urmăriți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here