HOROSCOP – Ce ne dezvăluie astrele pentru azi, 24 aprilie

313

Berbec
Intrați la cheltuieli. Sunt facturi obligatorii de plătit și nu încape vorba să le săriți, așa că renunțați la alte plăceri, să scăpați de datorii.

Taur
Lucrurile încep să se lege frumos și o să puteți definitiva contracte, ideile voastre să prindă contur și să faceți progrese în mai multe direcții.

Gemeni
Se-adună niște oameni ca să formeze o echipă și o să fiți și voi chemați să contribuiți cu ce știți. Deveniți împreună o forță și câștigați bani.

Rac
A venit scadența, trebuie să plătiți niște bani și poate vreți să-i scoateți din bancă. Oricum, v-ați propus să faceți o verificare la sânge a evidențelor scriptice: intrări, ieșiri, debite.

Leu
Vi se dă ceva nou de lucru și n-o să vă displacă ideea, o să vă dați tot interesul să iasă perfect, să scoateți bani de la sponsori, să acoperiți costurile. Poate va fi mai greu ca altă dată.

Fecioară
Poate vă oferiți să vorbiți în numele cuiva la o instituție ca să-i obțineți niște aprobări persoanei respective, pentru că pe voi n-o să vă refuze cei din staff.

Balanță
Întâlniri cu oameni de la care aflați lucruri noi, în mare parte bune și o să vă stimuleze să vă implicați în anumite proiecte în care ei cred și ați face bine să credeți și voi.

Scorpion
Să n-așteptați vorbe mari de la cei tineri astăzi, că sunt cu capul în nori și mai mult or să vă-ncurce dacă-i puneți la treabă. Așa cp bazați-vă strict pe voi.

Săgetător
O să descoperiți că subalternii sau colegii nu s-au achitat de obligațiile profesionale și va trebui să acoperiți voi tot volumul de muncă, altminteri sunteți în… pom!

Capricorn
Cu toate că ați investit o groază de bani în locuință, încă mai aveți câte ceva de cumpărat. Poate să vă luați mașină, să construiți un garaj, așa ceva.

Vărsător
O să apelați la o agenție să vă facă rost de un cumpărător pentru casa pe care vreți să o vindeți. Sau poate vreți să cumpărați și n-aveti timp de hârțogăraie.

Pești
Se pare că v-ați prezentat cu temele nefăcute la școală sau la avocat, la notar și nu se poate încheia o lucrare. Vă mai lipsesc niște date, niște documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here