HOROSCOP – Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în 4 aprilie

515

Berbec

Puteți consolida o relație de afaceri, fiindcă ați remarcat un progres și asta este o garanție ca lucrurile vor merge bine și în continuare.

Taur

Vă consultați cu niște profesioniști ca să vă iasă un lucru de calitate, pentru că vreți să ridicați ștacheta, să faceți un salt în carieră.

Gemeni

O sumă de bani, o atenție din partea ființei iubite și totuși aveți o neliniște în legatură cu fidelitatea partenerului de cuplu – nejustificată poate.

Rac

Ați putea semna un act imobiliar sau doar va duceți să vizionați niște locuințe că vreți să cumpărați sau să vă mutați cu chirie, rezolvați ceva de genul acesta.

Leu

O să faceți rost de bani ca să plătiți rata la casă, la mașină, să vă cumpărați diverse lucruri pentru interiorul locuinței și să scăpați de grijile care țin de casă, de familie.

Fecioară

Se conturează o sumă de bani și, totodată, posibilitatea de a semna, de a prelungi un contract de muncă sau de colaborare dacă vă rămâne timp și pentru așa ceva.

Balanță

O să primiți o aprobare, poate luați și bani, vă descurcați cu multe alte lucruri pe care nu le puteați rezolva și o să existe și posibilitatea să-ncepeți un nou proiect.

Scorpion

O reușită, vi se împlinește un vis legat de job, de o sumă de bani, de acceptul la o anumită școală sau de sănătate – că aflați că v-ați vindecat de o afecțiune.

Săgetător

Dați de oameni amabili, binevoitori care să v-ajute într-o chestiune care genera tensiuni în viața voastră, la serviciu, la școală, în cadrul activităților particulare.

Capricorn

Ați putea încasa niște bani și să aveți cu ce să vă continuați munca la un proiect, să vă atingeți niște obiective, pentru care o să fiți recompensați.

Vărsător

Vi se rezolvă o problemă de afaceri care poate avea legatură cu străinătatea și o să avansați cu lucrările, vă extindeți, o să fie un progres în carieră.

Pești

Or să vă intre acei bani de care aveți mare nevoie să achitați o rata, o factură, să nu vă mai hărțuie funcționarii bancari cu somațiile, cu telefoanele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here