HOROSCOP – Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în 17 octombrie

17

Berbec

Sunteți nerăbdători și doriți ca ziua de astăzi să se termine cât mai repede. În această seară, veți participa la un eveniment social plănuit de ceva vreme și doriți să vă prezentați impecabil. Veți face senzație printre prieteni.

Taur

O soluție mai la îndemână ar fi să puneți punct și să o luați de la capăt. Trecutul nu mai contează. Trăiți în prezent și gândiți-vă la viitor!

Gemeni

Șocul austerității nu vă va face decât să deveniți tot mai depresivi. Cel mai înțelept ar fi să faceți un plan de acțiune și să vedeți de unde mai puteți strânge cureaua în următoarea perioadă.

Rac

Dacă partenerul v-a dat ceva dureri de cap în ultima perioadă, astăzi este o zi potrivită pentru o cină romantică la lumina lumânărilor și pentru declarații fierbinți de amor.

Leu

Azi, dați dovadă de mare putere de concentrare și reușiți să terminați multe dintre lucrurile începute. Contează să vă focalizați pe ce aveți de făcut și să nu vă disipați în activități paralele.

Fecioară

Schimbările anterioare care păreau la început rezultatul unei idei cam prea îndrăznețe se dovedesc a fi unele de succes. Este posibil ca astăzi să încheiați noi contracte.

Balanță

Persoane pe care le-ați creditat cu încrederea dvs, s-ar putea să vă arate o cu totul altă față. S-ar putea să se rupă prietenii, diverse legături de camaraderie și lucrurile se vor înrăutăți chiar și în viața particulară.

Scorpion

Veți accepta să faceți diverse activități suplimentare numai cu condiția să fie pe o perioadă prestabilită de timp. Veți beneficia de compensații pentru sacrificiul dvs așa încât merită să acceptați aceste activități suplimentare.

Săgetător

Frumusețea și creativitatea sunt cheia succesului zilei de astăzi. Prin urmare, vă veți axa pe modul în care arătați și ideile pe care le veți emite vor fi apreciate de cei din jur.

Capricorn

Lucrurile nu se îndreaptă în direcția pe care o anticipați. Desigur, nu prea vă convine starea de lucruri, însă nu aveți ce face, deoarece în acest moment nu mai puteți bate în retragere.

Vărsător

Este o zi potrivită pentru a explora teritorii necunoscute. Aveți chef de aventură, fie fizică, fie pe plan intelectual și s-ar putea ca această atitudine să-i surprindă pe cei din jur.

Pești

Deși nu mai aveați nicio speranță și aproape uitaserăți de banii cu pricina, iată că se aude telefonul sunând, iar la capătul celălalt al firului se află chiar prietenul dvs. datornic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here