HOROSCOP – Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în 16 octombrie

24

Berbec

O să obțineți niște discounturi, dacă veți cumpăra tot felul de lucruri, sau un singur obiect, dar scump, că se poate. Și o să cumpărați și altă dată de la furnizorul respectiv.

Taur

Vi se acordă o primă, un bonus, ceva bani în plus de la serviciu sau din particular. Poate aveți niște colaborări, tocmai ca să vă rotunjiți veniturile.

Gemeni

Întrevedere ca să stabiliți niște priorități legate de job, de afacerile personale, să nu bateți pasul pe loc, să vă încasați cât mai repede banii.

Rac

O să investiți niște bani în locuință pentru reparații, mobilare sau plătiți taxe, asigurări de viață, de casă ori cine știe ce impozite.

Leu

Segmentul birocratic pare cel mai bine reprezentat și o să primiți semnături, dar nu fără să faceți drumuri în plus și să stați pe la uși, pe la ghișee.

Fecioara

Reînnoiți niște contracte dacă sunteți mulțumiți de ce-ați obținut pân-acum sau îi luați în serios pe cei care vor să lucrați pentru ei și semnați un nou contract de muncă.

Balanță

Or să vă reușească în mare parte demersurile. Totul e să vă țineți de capul celor care v-au rămas datori cu diverse, că fără insistență nu faceți nimic.

Scorpion

Se poate s-aveți noroc de niște bani și să plătiți o factură, două, să nu se-adune plăți uriașe. O să vă reveniți cu banii cam într-o lună.

Săgetător

O stare de bine în cazul unor vești: poate vă face o vizită cineva care se interesează mai tot timpul de soarta voastră, dar acum vă-ntreabă direct ce mai faceți.

Capricorn

Începeți un proiect nou și-aveți nevoie de finanțare, probabil și de aprobări. O să treceți prin niște filtre birocratice până să fiți cu toate aprobările la zi.

Vărsător

Puteți aduna semnăturile necesare pentru o repunere în drepturi, ca să vă capatați un lot de pământ sau să vi se încredințeze custodia unui copil.

Pești

Întâlnire de afaceri: puneți pe hârtie ce-aveți de gând, care e strategia și, eventual, la ce ați mai putea renunța în favoarea angajatorilor, a partenerilor de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here