HOROSCOP – Află ce îți rezervă astrele pentru joi, 25 aprilie

356

Berbec
O să apară o cheltuială, dar nu cine știe ce, să vă duceți la un film, la un concert, la un meci, ceva care să vă facă să uitați de stresul cotidian.

Taur
Vă bucurați de sosirea cuiva, de o masă gustoasă, de niște cadouri și dați uitării micile necazuri. Măcar azi să va priască revederea celor dragi.

Gemeni
Simțiți nevoia să faceți un pic de mișcare. Poate îi luați și pe ai voștri, poate porniți într-o călătorie sau îi convocați pe un teren în aer liber să jucați ceva.

Rac
O să vă mobilizați să vă duceți la un eveniment festiv cu un cadou, cu niște bănuți pe care să-i dați tinerilor căsătoriți sau bebelușului care s-a născut.

Leu
Veți reînnoi invitația către niște prieteni care n-au putut ajunge săptămâna trecută sau atunci când i-ați invitat și mai faceți o încercare să vă vedeți.

Fecioara
Foarte posibil să aveți musafiri de departe. Faceți pregătiri, o fi un prilej aniversar, oricum, o să petreceți frumos, chiar dacă o să fie și un mare absent.

Balanță
O să recurgeți la economiile de la saltea ca să-i duceți pe ai voștri la distracție, să vedeți un film, să mâncați ceva gustos, să vă simțiți bine împreună.

Scorpion
O reuniune care s-a tot amânat de la o săptămână la alta ar putea avea loc astăzi, sau dupa 11 mai. Depinde acum de voi dacă vă puteți mobiliza.

Săgetător
Se încearcă o întregire, o unificare a familiei, dar tot mai persistă senzația că ciea lipsește. Vedem după 11 mai dacă se ajunge la armonie.

Capricorn
Preocupări deconectante, atât pentru voi, cât și pentru cei tineri din familie, poate nici n-aveți nevoie de prea mulți bani, ci de timp și disponibilitate afectivă.

Vărsător
Vă puteți aduna resursele financiare și sufletești să organizați o masă în familie, pentru că ați terminat sau sunteți pe punctul de a termina zugrăvitul ori reparatul casei.

Pești
Un reviriment afectiv, o șansă de a lămuri o poveste de dragoste care avusese un final incert și de-aceea nu i-ați putut pune capăt. Acum aflați ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here