HANDBAL – Valentin Ghionea pleacă de la Wisla Plock la Sporting CP

1071

După șase ani petrecuți în Polonia, la Wisla Plock, internaționalul român de 34 de ani, Valentin Ghionea, se transferă în Portugalia, la Sporting CP Lisabona. Sporting este momentan cea mai bună echipă lusitană, reușind să câștige campionatul cu 6 puncte avans față de Benfica și FC Porto.

Transferul internaționalului român ne-a fost confirmat și de Renata Tătăran Ghionea, soția sa. Pentru ca alte informații au apărut doar pe site-ul handballplanet.com.

Valentin Ghionea a scris înainte de meciul pe care echipa sa de acum l-a jucat cu Vive Kielce, în finala play-off-ului din Polonia: „Astăzi voi juca ultimul meu meci ca jucător pentru Wisla Plock, în Orlen Arena. Au fost șase ani în care am trăit extraordinare experiențe. Am obținut victorii în fața unor echipe de top, am avut și dezamăgiri. Pentru mine, Plock va rămâne o a doua casă și plec de aici cu frumoase amitiri. Aș fi vrut să-mi închei cariera aici, dar anumite lucruri se schimbă în viață. Vreau să mulțumesc tuturor celor de la club, antrenorilor care au avut încredere în mine și sper că și ei au fost fericiți să lucreze cu mine. De asemenea, vreau să mulțumesc suporterilor, colegilor, tuturor celor care m-au ajutat. Sper să ne revedem în viitor în alte poziții. Mult succes Wisla Plock și să ne revedem curând!”

Valentin Marian Ghionea (născut la Craiova, în 29 aprilie 1984) a evoluat în cariera sa la HC Minaur Baia Mare (2003-2005), Dinamo București (2005-2007), Pick Szeged (2007-2010), UCM Reșița (2010-2011), Universitatea Cluj (2011), HCM Constanța (2011-2012) și Wisla Plock (2012-2018).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here