HANDBAL – Minaur va juca în continuare pentru locurile 5-8

594
Stefan Vujic in meciul de handbal masculin dintre Steaua Bucuresti si CSU Suceava, contand pentru Liga Nationala, disputat in Sala Concordia din Chiajna, sambata 9 septembrie 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Campionatul Ligii Zimbrilor la handbal masculin continuă pentru toate echipele, după disputarea meciurilor din sferturile de finală ale play-off-ului. Două dispute s-au încheiat, Steaua și Potaissa Turda reușind să câștige cu 2-0 duelurile cu CS Minaur Baia Mare, respectiv Dunărea Călărași.

1-1 este scorul la general între CSM București și SCM Poli Timișoara, respectiv între Dinamo și Dobrogea Sud Constanța, iar asta înseamnă că vom avea și un al treilea meci.
CSMB și Timișoara vor juca meciul decisiv sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 16.00 (în direct la TVR HD), partida urmând să fie arbitrată de Bogdan Stark (București) și Romeo {tefan (Ploiești). Obs. Gheorghe Bejenariu (Pitești). Dinamo și Constanța vor juca duminică, 29 aprilie, de la ora 15.30, meciul fiind arbitrat de Octavian Fânață (Arad) și {tefan Hendrea (Baia Mare), cu observator dl Octavian Pripas (Râmnicu Vâlcea).

După aceste meciuri vor urma semifinalele, 1-4 și 5-8, programate în 2, 6 și 10 mai. CS Minaur va întâlni învinsa din duelul Dinamo – Poli Timișoara, tot după sistemul primul la două victorii, cu meci decisiv acasă pentru echipa mai bine clasată după sezonul regulat (Minaur va juca în deplasare acest meci). Sezonul se va încheia cu alte dispute pentru locurile de clasament (finalele), tot după sistemul două din trei.

În play-out se joacă în sistemul fiecare cu fiecare. Nu retrogradează nimeni direct, deoarece HC Odorhei și Politehnica Iași s-au retras din campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here