HANDBAL – Meciuri amicale – Kisvarda învinge CS Minaur în ambele meciuri

444

Kisvárda Master Good SE a jucat două noi meci de pregătire. Primul dintre acestea a fost vineri după amiază, echipa maghiară reușind să învingă cu 27-19 (13-10) pe CS Minaur Baia Mare.

Al doilea meci a avut loc sâmbătă dimineața, fără spectatori, întâlnirea fiind cu ușile închise. Echipa gazdă, antrenată de Vlatko Djonovic a avut trei goluri la pauză (14-11), iar la sfârșitul celei de-a doua jumătăți și-a mărit considerabil avantajul, și s-a impus cu 30-20.

La echipa din Baia Mare nu au evoluat cinci dintre jucătoare, toate având probleme de ordin medical: interul dreapta Helena Rysankova, centrul Luciana Popescu, pivotul Yaroslava Burlacenko și portarii Adriana Medvedova și Andreea Năstasă. La gazde nu a fost folosită Ana Maria Dragut, care a avut mai multă vacanță după ce a participat cu naționala României la Campionatul European din Franța. A fost însă în teren Elena Avdekova, sportiva din Rusia care a evoluat la CS Minaur sezonul trecut și care a marcat cinci goluri în cele două partide.

CS Minaur: Cristina Enache – Maria Șteriova (10 goluri marcate în cele două jocuri), Sylwia Lisewska (7), Andreea Taivan (4), Sonia Seraficeanu (4), Andreea Tecar (4), Oana Cîrstea (3), Oana Bondar (3), Anca Polocoşer (2), Andreea Lipară (1), Alexandra Orşivschi (1), Petruța Argyelan.

Fetele de la CS Minaur vor avea liber până pe 26 decembrie, iar în perioada 27-28 decembrie vor paricipa la un turneu la Cluj Napoca, alături de HC Zalău, CSM Bistrița și echipa gazdă. Urmează apoi câteva zile libere, iar de pe 3 ianuarie se intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru reluarea sezonului. Primul meci, acasă, cu Corona Brașov, pe 10 ianuarie, apoi pe 13 ianuarie, tot acasă, cu HC Zalău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here