HANDBAL – Masculin – CS Minaur pierde meciul cu Ferencvaros în ultima secundă cu un gol marcat de portar

609

CS Minaur participă în weekend la a treia ediție a turneului memorial „Konkoly Károly” la Budapesta. Echipa pregătită de Raul Fotonea și Alexandru Sabou a jucat primul meci în fața gazdelor turneului, Ferencvaros Torna Club (FTC).

Minaur a pierdut meciul din prima zi cu FTC, scor 31-30 (15-15). Echipa noastră a început mai bine meciul, a condus 3-1, după care FTC a marcat de patru ori la rând. Am revenit în joc rapid am egalat la 7 și am condus cu 7-9 și 8-10. Până la finalul primei părți s-a mers cap la cap și primul mitan s-a încheiat 15-15. Am început cu gol partea a doua, însă am încasat apoi patru la rând. Cea mai mare diferență a fost 21-17, dar băimărenii s-au mobilizat și au egalat la 23. Apoi am condus pe final, chiar cu 28-30, dar gazdele au revenit, am marcat de trei ori la rând și au câștigat meciul. Ultimul gol a fost extrem de ciudat. La 30-30 când mai erau câteva secunde, Csepreghi a încercat o pasă spre Cristescu, pe pivot, acesta nu e recepționat balonul, iar portarul, din cădere, a aruncat direct spre poartă, balonul ajungând în cele din urmă în plasă.
În celălalt meci din prima zi: Balatonfured – Budakalász: 28-25, astfel că echipa noastră va întâlni în finala mică pe Budakalász.

Site-ul clubului Minaur este zero barat. Cel puțin în ceea ce-i privește pe băieți sau echipa de fotbal, totul e o mare tăcere. În același timp, e bine de văzut cum arată site-ul maghiarilor (un link în care puteți vedea și ultimul gol al meciului – http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/csapatsportok/ferfi-kezi/hirek/utolso-masodperces-kapusgollal-a-dontoben/20180803/c/21162

Știm că nu au fost la turneul din Ungaria câțiva jucători: Călin Căbuț și Sergiu Makaria (au vacanță după ce au participat cu echipa națională la Europenele de tineret), Andrei Popescu (care a avut o problemă de sănătate, dar va reveni de luni la antrenamente).

Minaur a pierdut și meciul din finala mică, 22-27 cu Budakalsz. Finala mare a revenit celor de la Balatonfured, 24-23 cu FTC. Așa cum ne așteptam, zero informații și de la acest turneu, cum zero informații au fost oferite și înaintea meciurilor. Ultima știre despre echipa masculină este din 28 iunie. În condițiile în care nimeni nu împiedecă pe nimeni să se posteze știri. Și la handbal masculin și la fotbal (acolo ultima știre este din 29 iunie, cu echipa care era aproape de promovare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here