HANDBAL – Liga Zimbrilor – Victorie fără probleme, dar prea multă joacă

496

Asa cum trebuia, echipa masculina a CS Minaur s-a impus pe teren propriu in fata celor de la “U” Cluj Napoca si a facut-o categoric, rulând intreg lotul, incercând sa faca si spectacol. Clujenii s-au straduit, dupa putinta si buget si uneori chiar au reusit câte ceva in meciul disputat sâmbata seara in Polivalenta.

N-avem ce povesti de scor, ca nu e cazul, Minaur conducând de la inceput la sfârsit. Normal, in fata unei echipe poftite in Liga Zimbrilor, care incearca sa se inchege pe parcurs si care, cu toata stima, la ce are acum nu are nicio sansa sa scape de retrogradare. Greu si de facut niscaiva puncte.
Minaur a luat meciul usor, desi ma asteptam la o alta pofta de joc dupa doua saptamani de pauza. Multe incercari de finalizari spectaculoase, unele frumos incheiate, altele mai putin. Totusi, exagerat de multe ratari: 25 de aruncari irosite (18 prinse de portarii adversi, altele ocolind spatiul portii sau nimerind bara). Si au mai fost si mingi pierdute pe greseli tehnice individuale.
Partea a buna este ca au intrat in teren toti cei inscrisi pe foaie, antrenorul Raul Fotonea reusind sa dea minute bune jucatorilor care evolueaza mai putin. Pe buna dreptate. Din pacate, la o faza banala, Daniel Muresan s-a accidentat, el fiind nevoit sa paraseasca terenul. A facut-o insa pe propriile picioare, semn ca e vorba mai degraba de o entorsa.

  • CS Minaur Baia Mare – “U” Cluj Napoca: 36-27 (17-11)
    Sala Polivalenta “Lascar Pana”; spectatori cca 600
  • Arbitri: Marius Murariu – Claudiu Tabacariu (Piatra Neamt). Obs. Ion Aldica (Bistrita)
  • Aruncari de la 7m: 3-2 (transformate: 1-2; au ratat Csepreghi, Botea). Minute de eliminare: 2-4
  • Minaur: Tenghea (6 interventii), Apostu (6 interventii) – Cabut 5/5, Makaria 5/6, Vujadinovic 5/7, Haiduc 4/6, Brajovic 3/5, Stefan 3/5, Botea 3/7 (1/2 la 7m), Y. Pop 2/2, Marta 2/3, Csepreghi 2/7 (0/1 din 7m), Nagy 1/3, Cristescu 1/4, D. Muresan 0/1, Popescu. Antrenori: Raul Fotonea si Alexandru Sabou
  • “U” Cluj: Niculai (11 interventii, a aparat si un 7m), V. Coman (5 interven]ii, a aparat si un 7m, a marcat un gol), Balint – Hordouan 5/6, Al. Pop 5/6, Kotai 4/6 (2/2 din 7m), Fodorean 3/5, Dedea 3/6, Guranescu 2/7, Al. Coman 2/8, Epure 1/1, Putnoky 1/2, Kereki, Draia 0/1, Iova, Milasan. Antrenor: Ioan Ani Senocico

Rezultatele etapei a 8-a: Dinamo Bucuresti – CSM Bucuresti (amanat pentru anul viitor); Steaua Bucuresti – Potaissa Turda: 29-31; SCM Politehnica Timisoara – CSU din Suceava: 31-27; Dobrogea Sud Constanta – CSM Fagaras: 37-23; CS Minaur Baia Mare – “U” Cluj Napoca: 36-27; Dunarea Calarasi – CSM Bacau: 33-28. Partida HC Buzau – CSM Focsani are loc duminica.
Sambata, 10 noiembrie, CS Minaur va juca in deplasare cu CSM Bacau, de la ora 17.30, meciul urmand sa fie transmis la TVR 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here